понеділок, 22 червня 2020 07:00

Гороскоп на 22 червня: чим порадує початок тижня

Гороскоп на 22 червня: чим порадує початок тижня
Спілкування з коханими принесе справжню насолоду. Не шкодуйте теплих слів для своїх обранців. Фото: pixabay.com

22 червня зануртеся у цікаві для вас справи. Обмежте зовнішні контакти. Ділові зустрічі і побачення краще перенести. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"До полудня гальмуватимуться усі домовленості, - говорить астролог. - Постійно щось заважатиме роботі. Після обіду люди кудись поспішатимуть. Та небагато буде користі від цієї метушні. А от шкода може трапитися через недбале ставлення до техніки. Ламатимуться авто і комп'ютери. Виходитимуть з ладу лінії електромережі. Будьте обережними у поводженні з вогнем. Підвищується пожежна небезпека. Спілкування з коханими принесе справжню насолоду. Ви легко дійдете згоди з будь-яких питань. Не шкодуйте теплих слів для своїх обранців".

Овен

У вас обмежена кількість грошей і можливостей їх вдало використати. Не проводьте переговори з фінансових питань. Умови співробітництва будуть неприйнятні для вас.

Телець

Коштів вистачатиме лише на щоденні витрати. Цікавих фінансових пропозицій не буде. Куплені товари не задовольнять своєю якістю.

Близнюки

Не варто відкривати нових банківських рахунків. Грошові перекази проходитимуть із затримками. У складній фінансовій ситуації опиняться партнери. Підтримайте їх.

Рак

Зростає потреба у додатковому фінансуванні. Основний прибуток не покриватиме поточних витрат. Відчуватиметься дефіцит коштів. Шукайте нові джерела заробітку.

Лев

Вам щаститиме у дрібних фінансових справах. Траплятимуться вигідні покупки. Не беріть на себе великої матеріальної відповідальності. Вона може обернутися на збитки.

Діва

Ваша фінансова діяльність буде успішною. Витрачайте гроші не лише на власні потреби. Будьте щедрими. Пригостіть рідних смачненьким.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 21 червня: на які знаки зодіаку Сонячне затемнення вплине найбільше

Терези

Незначні грошові надходження розійдуться на сплату невідкладних рахунків. Збільшаться витрати на потреби родини. Економте.

Скорпіон

Не довіряйте обіцянкам нових роботодавців. Вам не заплатять за роботу оголошеної суми. Уважно вивчайте умови кредитування. Вони можуть виявитися невигідними.

Стрілець

Для вдалого розв'язання фінансових проблем доведеться докласти немалих зусиль. Завершуйте розпочаті справи. Великих покупок не робіть.

Козеріг

Не намагайтеся за будь-яку ціну заробити більше грошей. Бережіть майно від пошкодження. Позбавтеся зайвих речей у домі.

Водолій

Ви можете понести збитки через непродумані дії оточуючих. Не варто віддавати у користування знайомим свої речі. Не допускайте заборгованостей. Вчасно сплачуйте рахунки.

Риби

Триває складний період. Витрати перевищують заробітки. Не йдіть на фінансовий ризик. Лотерейні квитки не будуть виграшними.

Тиждень з 22 по 28 червня принесе чимало клопоту. Понеділок – день після Сонячного затемнення.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 22 червня: чим порадує початок тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі