пʼятниця, 02 жовтня 2020 07:00

Гороскоп на 2 жовтня: які справи цього дня підуть як по маслу

Гороскоп на 2 жовтня: які справи цього дня підуть як по маслу
День сприятиме інтелектуальним заняттям. Розпочинайте вивчення мов. Фото: pixabay.com

2 жовтня не витрачайте час на з'ясування стосунків. Краще займіться з коханими спільною справою. Результат потішить, ще й родинний бюджет наповниться. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"День сприятиме інтелектуальним заняттям, - говорить астролог. - Розпочинайте вивчення мов. Оволодівайте роботою на комп'ютері. Підвищуйте кваліфікацію. Ці справи підуть як по маслу. Не варто звертатися зі скаргами до адміністрації, бо зашкодите власній кар'єрі. Ділові люди можуть сподіватися на вдале вирішення складних фінансових питань. Не варто лише змінювати напрямок діяльності".

Овен

Зберігається невисокий рівень заробітку. Не покладайте великих сподівань на цей день. Спробуйте зменшити витрати.

Телець

Доведеться обирати між кар'єрою та особистим. Поєднати ці речі не вдасться. Принаймні у цей день.

Близнюки

Намагайтеся цінувати справжні людські чесноти. Не майте себе вищими за оточуючих. Зверхнє ставлення до партнерів відштовхне їх від вас.

Рак

Найкращий час для особистого листування. Порадуйте дорогих вам людей теплою вісточкою. Зателефонуйте старшим членам родини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дві повні і ретроградний Меркурій: астрологічний прогноз на жовтень

Лев

Надійде кілька невеликих сум. Частина очікуваних грошей затримається. Зачекайте з придбанням комп'ютерів та засобів зв'язку.

Діва

Потреби значно перевищуватимуть можливості. Не женіться за престижними речами. Дорожче – не означає краще. Уникайте боргів.

Терези

Гроші йтимуть до ваших рук. Вечір пройде у звичайних турботах. Підготуйтеся до вихідних. Саме вони обіцяють приємні зміни у вашому житті.

Скорпіон

Очікуються позитивні зміни. У вас буде шанс причарувати своїх обранців. Довіртеся долі. Не засиджуйтеся вдома.

Стрілець

Не дозвольте сірій буденності зруйнувати ваше щастя. Влаштуйте маленьке родинне свято хоча і з вигаданого приводу. Ви з милими станете ріднішими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 28 вересня – 4 жовтня: для кого тиждень стане гарним та успішним

Козеріг

За клопотами ви не помічатимете залицяння коханих. Будьте уважніше. Не згасіть пристрасті у їхніх серцях.

Водолій

Є небезпека потрапити у любовний трикутник. Не давайте обіцянок двом партнерам. Зробіть вибір. Або дайте собі час на роздуми.

Риби

Попереду непростий фінансовий період. Подбайте про захист існуючого капіталу. Не беріть на себе додаткових матеріальних обов'язків.

У жовтні температура підніметься до +35°С. Синоптики розповіли, коли чекати заморозків.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 2 жовтня: які справи цього дня підуть як по маслу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі