середа, 30 вересня 2020 17:48

Дві повні і ретроградний Меркурій: астрологічний прогноз на жовтень

Автор: Facebook
 

Дві повні в місяці бувають вкрай рідко, тому намагайтеся вибудовувати цей місяць так, як хотіли б прожити наступний рік, радить астролог Рената Раєвська. У жовтні повні припадають на початок і кінець місяця. У соцмережі астролог дала прогноз на місяць для всіх знаків зодіаку.

"2 жовтня повний місяць буде в Овні в поєднанні з Марсом, - повідомляє Рената Раєвська. - У цей день, а бажано день до і після, бажано ізолюватися від проблем і думати тільки про хороше. Якщо вас тривалий час щось не влаштовувало, то зірватися можна грунтовно і в грубій формі. 31 жовтня очікується друга повня, Блакитний Місяць. Це символічна, містична й важлива подія. 14 жовтня Меркурій розвертається в ретроградний рух ".

Усі ці фактори сильно впливатимуть на людей.

Овнів у жовтні повинна змінитися ситуація в роботі. Це може бути зміна роботи на вигідніших умовах, нові фінансово великі проєкти, можливо, ви позбудетеся тривалого безробіття або підхопите цікаві для себе можливості. У цьому місяці ви повинні від чогось вилікуватись. Це може бути гормональне відновлення, стоматологічне, зокрема, проблем очей і травм.

У Тільців цього місяця відбудеться професійна переоцінка цінностей. Ви можете влитися в новий колектив, наприклад, влаштуватися на нову роботу, створити групу за інтересами або ж свій трудовий мікроклімат.

Якщо Близнюки планували навчання в жовтні, але вагалися, наприклад, через вартість, або потрібність за підсумком нових знань або досвіду, то сміливо відкидайте всі сумніви. Це справа для вас як новий ковток повітря і перспектив.

Для Раків жовтень - це місяць паузи. Він хороший для підготовки до чогось, для того щоб переробляти щось важливе. На вас вплив ретроградного Меркурія матиме доволі сильний вплив. У цей період вам бажано відмовитися від купівлі авто, квартир, стільникових телефонів, а також, за можливості, від важких операцій.

Повний місяць з 1 жовтня допоможе Левам отримати повну інформацію про щось або дізнатися щось важливе. Сам Місяць потрапляє у ваш 9-й дім гороскопу, а це сигналізує про те, що ті з вас, хто пов'язаний з іноземцями по роботі або в особистій сфері, перевернуть своє життя. Наприклад, ви намагалися підписати контракт і як завершення ви його підпишете, відповідно отримаєте гонорар.

Якщо особисте життя Дів давно стоїть на паузі, то у вас є можливість познайомитися з поважним чоловіком старшим за вас. Можна сказати точно: цей союз ґрунтовний, надійний і назавжди", - прогнозує астролог.

"Терезам цього місяця потрібно стежити за своїм здоров'ям і харчуванням, як ніколи. Як на зло, весь місяць можуть бути харчові отруєння. Тому не ризикуйте своїм здоров'ям і стежте за цукром у крові.

Жовтень - переломний момент для всіх Скорпіонів, але ті, в кого дні народження саме цього місяця, чекайте на пропозицію руки й серця, можливо, навіть на свій день народження. Якщо ви листопадовий Скорпіон, то на вас чекають зміни на роботі. Ви можете потрапити під скорочення або зрозуміти справжнє ставлення до вас на роботі.

Якщо робота Стрільців довго не могла зійти з мертвої точки або у вас було гальмування з виплати фінансів, або ви мітили на підвищення по кар'єрних сходах, а воно все не відбувалося, то в жовтні вам пощастить. У колі вашого спілкування з'являться нові люди, які можуть додати у ваше життя новий інтерес, можливості, навіть зв'язки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жодна людина не прийшла у світ просто так, кожна має місію - астролог Рената Раєвська

Козероги можуть узяти на себе додаткові зобов'язання. Це може бути додатковий заробіток, новий проєкт або зачаття дитини. У кожному разі це принесе великий успіх.

Водолії можуть почати займатися своїм місцем проживання. Це може бути ремонт, продаж свого нерухомого майна з подальшим розміном тощо. Все це на користь. Якщо ви вирішили здати в оренду або продати нерухоме майно, то зробите все досить вигідно і швидко.

Рибам змін потрібно чекати й від особистого життя, й від роботи. У вас з'явиться неймовірна можливість оцінити себе критично, а як підсумок - почати робити те, що давно сидить у голові. Не бійтеся змін, формуйте нові можливості власноруч, радить Рената Раєвська.

Великі зміни чекають на людство через 3-5 років. Однак почнуться вони вже у грудні цього року, коли Сатурн з'єднається з Юпітером у знаку Водолія. Таке розташування планет відбувається раз на 200 років і зазвичай знаменує історичні зміни. Про це розповіла астролог Рената Раєвська. За її словами, на нас чекає технічний, ідеологічний прогрес і зміни в елітах.

Зараз ви читаєте новину «Дві повні і ретроградний Меркурій: астрологічний прогноз на жовтень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі