субота, 14 серпня 2021 05:25

Гороскоп на 14 серпня: чого робити не можна

Гороскоп на 14 серпня: чого робити не можна
Контролюйте показники артеріального тиску. Цього дня не можна розпочинати нову дієту. Фото: pixabay.com

14 серпня непокоїтиме печія. Змінюється кислотність шлункового соку. Відкоригуйте відповідним чином свій денний раціон харчування. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Оминайте агресивно настроєних тварин на вулиці, - каже астрологиня. - Не провокуйте їх напад. Обережно поводьтеся і з домашніми улюбленцями. Підвищується ризик інфекційних захворювань. Приділяйте більшої уваги особистій гігієні. Перевіряйте якість харчових продуктів. Збільшиться кількість хворих на інфаркти та інсульти. Ви належите до групи ризику. Контролюйте показники артеріального тиску. Цього дня не можна розпочинати нову дієту, їсти консерви, налягати на холодні лимонади і морозиво. Легко буде спровокувати харчове отруєння й ангіну".

Овен

Можливі спазматичні звуження жовчогінних протоків. Виникатимуть симптоми отруєння. Перейдіть на дієтичне харчування. Прийміть теплу ванну.

Тілець

Бережіть горло від застуди. Не варто пити холодні напої. Через перенапруження зв'язок можна втратити голос.

Близнюки

Спостерігатиметься загальна слабкість організму. Не варто приймати тонізуючих препаратів. Спробуйте добре виспатися за ці дні.

Рак

Погіршується мозкове кровопостачання. Можливі запаморочення. Не засиджуйтеся довго на одному місці. Більше рухайтеся.

Лев

Приділіть більше уваги особистій гігієні. Добре мийте руки після перебування на вулиці. Стережіться захворювання на вірусний гепатит.

Діва

Не можна експериментувати з новими дієтами. Їжа гірше засвоюватиметься. Голодувати небезпечно. Пийте багато чистої води.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спека і грози повертаються - оновлений прогноз

Терези

Проведіть профілактику легеневих захворювань. Почніть ранок з дихальної гімнастики. Добре провітрюйте житлове приміщення.

Скорпіон

Слідкуйте за роботою серця. Хворих непокоїтиме задишка. Здоровим людям слід частіше робити перерви під час занять фізичною працею.

Стрілець

Тримайте ноги в теплі. Не провокуйте появи застуди і нежиті. Хворим на цистит варто слідкувати за самопочуттям.

Козеріг

Загострюються хвороби щитоподібної залози. Підвищується внутрішня тривожність. Попийте заспокійливе. Зменшуйте фізичні навантаження.

Водолій

Будьте обережні з прийомом біологічно активних добавок до їжі. Уважно читайте інструкцію із їхнього застосуванню. Стережіться підробок.

Риби

Підвищується чутливість до фармпрепаратів. Знижуйте звичну дозу прийому ліків. Відмовтеся від уживання горілчаних напоїв.

Астрологиня розповіла, що віщують зірки цього тижня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 14 серпня: чого робити не можна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі