вівторок, 13 липня 2021 07:00

Гороскоп на 13 липня: для кого розпочнеться щасливий період

Гороскоп на 13 липня: для кого розпочнеться щасливий період
Пильнуйте за самопочуттям. Різкі коливання атмосферного тиску викликатимуть головний біль. Фото: pixabay.com

13 липня оточуючі не залишать вас сам на сам з проблемою. Поруч будуть надійні друзі. Важливо вчасно попросити про допомогу. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Приводів для хвилювання буде достатньо, - говорить астрологиня. – Новини викликатимуть занепокоєння. Не поспішайте діяти. Імпульсивні дії лише погіршать ситуацію. Спонтанні рішення не носитимуть конструктивного характеру. Піддавайте сумніву почуте. Не давайте волю гніву. Пильнуйте за самопочуттям. Різкі коливання атмосферного тиску викликатимуть головний біль. Щасливий період розпочнеться для Близнюків, Левів і Стрільців".

Овен

Рівень заробітку знижується. Не варто купувати товари на виплат. Погасити кредит буде складно.

Телець

Зведіть до мінімуму фінансові операції. Уникайте участі в авантюрних проєктах. В результаті ви можете недорахуватися частини власних грошей.

Близнюки

Прибутковим обіцяє бути пізній вечір. Перенесіть винесення рішень з фінансових питань на вечірню годину.

Рак

Суттєвих змін у сфері фінансів не передбачається. Не втрачайте здорового практицизму. Частину прибутку варто заощадити.

Лев

Гроші надходитимуть вчасно. Та незалежно від кількості доходу відчуватиметься нестача коштів. Великі суми витрачатимуться на потреби родини.

Діва

Дефіциту коштів не буде. Можливі збитки через придбання неякісного товару. Уважно підходьте до вибору речей у крамницях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Літній зорепад Персеїди: де й коли краще дивитися

Терези

Гроші швидко зникатимуть з кишені. Відкладіть початок ремонтних робіт. Майстри нароблять помилок. На їхнє виправлення піде багато часу і додаткові кошти.

Скорпіон

Надходитимуть невеликі прибутки. Вони допоможуть вам забезпечити щоденні витрати до одержання основного заробітку. Уникайте заборгованостей.

Стрілець

Вчасно знаходитимуться потрібні речі за помірні гроші. Удача супроводжуватиме вас у дрібницях. Розраховувати на надприбуток не слід.

Козеріг

У вашій кишені обмежена сума. Не відмовляйтеся від фінансової підтримки з боку родичів. Відкладіть придбання товарів для дому.

Водолій

Збільшується список термінових виплат. Зумійте економно розпорядитися наявною сумою. Не варто без певної мети гуляти по крамницях.

Риби

Це день збитків. Ваші речі можуть бути пошкоджені. Будьте обачними під час здійснення торговельних операцій. Слідкуйте за гаманцем.

Тиждень з 12 по 18 липня буде багатим на знайомства. Не поспішайте зближуватися з тими, кого бачите вперше.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 13 липня: для кого розпочнеться щасливий період». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі