середа, 11 березня 2020 07:00

Гороскоп на 11 березня: хто зароблятиме більше за інших

Гороскоп на 11 березня: хто зароблятиме більше за інших
Обходьте стороною ігрові клуби. Азарт засліплює, а цього дня – особливо. Фото: astrozodiac.net

11 березня тримайтеся подалі від авантюрних пропозицій. Не довіряйте сенсаційній інформації. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Нові блискавичні ідеї краще проігнорувати. Ентузіазм їхніх авторів швидко згасне, - говорить астролог. - Займіться систематизацією своїх досягнень і досвіду. Цінуйте постійних перевірених партнерів по бізнесу. Обходьте стороною ігрові клуби. Азарт засліплює, а цього дня – особливо. За один вечір можна втратити усі свої кошти. Більше за інших цього дня зароблятимуть Раки, Діви і Стрільці".

Овен

Ваш рахунок не поповниться. Розраховуйте на наявний капітал. Придбання меблів та реконструкцію житла відкладіть до наступного тижня.

Телець

Не змінюйте основного напрямку діяльності. Це не принесе підвищення доходів. Здані в ремонт речі не скоро повернуться до вас.

Близнюки

У вашому розпорядженні обмежена сума. Та нею теж можна вигідно скористатися. Для розрахунків за надані послуги використовуйте бартер.

Рак

Надійдуть давно очікувані гроші. Можна буде здійснити усі необхідні покупки. Не варто лише купляти авто. Дріб'язковість не повинна затьмарювати радості спілкування з милими. Контролюйте себе.

Лев

Вдалим буде лише ранок. На вас чекає ряд невиправданих витрат. Виникатимуть проблеми із здійсненням грошових переказів.

Діва

Оточуючі ніби забули про ваші інтереси. Не тримайте образи на серці. Це збіг обставин. Усе скоро стане на свої місця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 9-15 березня: астролог вразила прогнозом на наступний тиждень

Терези

Матеріальне становище не зміниться на краще. Керуйтеся практичними міркуваннями під час покупок. Не час для придбання прикрас.

Скорпіон

Великих грошових надходжень не буде. Господарюйте економно. Не варто користуватися кредитними картками. Висловлюйте милим свої бажання ненав'язливо. Умійте вчасно змовчати у відповідь на їхні претензії.

Стрілець

Пильнуйте під час здійснення торговельних операцій. Перевіряйте правильність оформлення супровідної документації. Помилки коштуватимуть дорого.

Козеріг

Відчуття єдності з коханими зберігатиметься. Підкріпіть духовну близькість допомогою їм.

Водолій

Порожні балачки й обіцянки втомлюватимуть вас. Відмовляйтеся від обтяжливого спілкування. Займіться ввечері улюбленими справами.

Риби

Не розпочинайте романтичних стосунків з нерівними за соціальним статусом партнерами. Незабаром переконаєтеся у своїй помилці.

Синоптики розповіли, якою буде погода з 11 по 16 березня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 11 березня: хто зароблятиме більше за інших». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі