неділя, 08 березня 2020 20:00

Гороскоп на 9-15 березня: астролог вразила прогнозом на наступний тиждень

Гороскоп на 9-15 березня: астролог вразила прогнозом на наступний тиждень
Доля усміхнеться сміливим і чесним. Фото: astrozodiac.net

Тиждень з 9 по 15 березня принесе чимало пригод. Розвертається Меркурій. Сильними стають Сатурн, Венера і Марс. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Місяць буде уповні. Те, що здавалося складним і неперспективним, раптом почне вдаватися, - говорить астролог. - Виявляйте наполегливість і терпіння. Доля усміхнеться сміливим і чесним. Час усе вдосконалювати. Важче вдаватиметься навчання. Підводитиме пам'ять. Непросто працюватиметься вчителям. Вони хотітимуть від дітей високих результатів, натомість учні будуть розгубленими і погано засвоюватимуть інформацію. Не варто робити висновки про розумові здібності людини. Легко буде схибити".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Поводитиметеся нахабно. Пам'ятайте: те, що зробите не по-людськи, згодом аукнеться. Зберігайте порядність і відчуття реальності. Не ображайте тих, хто навколо. Фінансова ситуація потішить. Грошей буде вдосталь.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Прагнете оригінальності, тому продемонструєте, ким ви є насправді. Розберіться, у якому напрямку хочете рухатися. Не розпорошуйте своєї уваги. Гроші краще надходитимуть увечері.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Заробіток буде скромним, але постійним. Задумаєтеся, як можна ще заробляти гроші. Головне зараз не повестися на спокусливі пропозиції та авантюри. Розвивайте свої таланти.

Рак (22 червня – 22 липня)

Сумуватимете, бо іншим вдаватиметься щось краще, ніж вам. Не рівняйтеся на когось. Тихо рухайтеся напрямком, який обрали на початку року.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Наполегливість і непоступливість тільки нашкодять. Заробітки будуть меншими, ніж ви бажаєте, але цього вистачить для покупок. Не позичайте комусь грошей, бо вони не повернуться. Час підбирати нову дієту.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Не варто відволікатися на балачки і довготривалий відпочинок. Скористайтеся можливістю міцно стати на ноги. Час збільшувати свої заробітки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 7-8 березня: чого категорично не можна робити у святкові вихідні

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

Не лежіть на дивані. Рухайтеся вперед, заявляйте про себе. Гроші не триматимуться у ваших руках. Витрати перевищать заробітки. Критичніше ставтеся до себе і знижуйте планку до інших.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Не випробовуйте терпіння оточуючих. Ваш контроль їх дратуватиме. Ризикуєте втратити найдорожчих. Наполеглива праця і повна самовіддача не призведуть до зростання заробітків.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Уникайте фінансових авантюр, щоб не завдати шкоди сімейному кошторису. Кохані будуть непоступливими. Першими ідіть на примирення, швидко залагоджуйте непорозуміння. Пильнуйте під час ремонту електроприладів. Є ризик отримати опіки.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Перегляньте свої плани на весну. Додайте до них невідкладні справи. Потім важко буде зрушити їх з місця. Не залишайте без нагляду телефон чи гаманець.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Заробітки нижчі, ніж бажалося. Нові проекти будуть збитковими. Краще почуватимуться ті, хто заощаджує. Працюйте наполегливо, якщо бажаєте отримувати більше.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Краще себе почуватимуть ті, хто розуміє, що світ постійно змінюється. Не намагайтеся зупинити мить. Треба розвиватися і самовдосконалюватися, а не опиратися змінам. Віддавайте перевагу пісним стравам.

Стиліст і фешн-блогер Маргарита Мурадова проаналізувала основні кольори в одязі, які представили лондонський і нью-йоркський тижні моди. Ці кольори будуть на піку моди навесні.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 9-15 березня: астролог вразила прогнозом на наступний тиждень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі