середа, 01 вересня 2021 07:00

Гороскоп на 1 вересня: у кого розпочнеться суперприбутковий період

Гороскоп на 1 вересня: у кого розпочнеться суперприбутковий період
Найважливіші зустрічі перенесіть на четвер. Фото: pixabay.com

1 вересня збіг обставин не буде випадковим. Поява нової людини у вашому оточенні серйозно вплине на майбутнє життя. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Проведіть цей день максимально спокійно, - говорить астрологиня. – Ввечері сплануйте свою діяльність на місяць уперед. Закладайте фундаменти нових будинків та нових проєктів. Не провокуйте бійок. Зробіть крок до примирення з вашими опонентами. Вранці підвищується аварійність на дорогах. Люди не стримуватимуть своїх емоцій. Можливі спалахи конфліктів. Найважливіші зустрічі перенесіть на четвер. Суперприбутковий період розпочнеться у Раків, Терезів, Стрільців і Риб".

Овен

Прибутковий день. Вам можуть повернути колишній борг. Думати про розширення бізнесу поки що не час. Дбайте про стабільність основного джерела заробітку.

Телець

Є висока вірогідність помилок у розрахунках через необачність. Рівень доходів різко зменшиться. Обмежтеся придбанням повсякденних товарів.

Близнюки

Ви залишитеся сам на сам зі своїми майновими проблемами. Допомоги від оточуючих годі очікувати. Пізно ввечері не слід здійснювати великих покупок.

Рак

Затримайтеся на роботі. Прибутковими будуть останні години робочого дня. Розмір заробітку залежатиме від вашої працездатності. Загублені речі знайти буде складно.

Лев

Суттєво впливати на хід фінансових справ ви не зможете. Спостерігайте за змінами на ринку. Вчасно реагуйте на них. Втрачені у цей день речі до вас не повернуться.

Діва

Відкладіть значні фінансові операції до наступного тижня. Не ризикуйте своїми грошима. Не вносьте завдаток за дім чи авто.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 30 серпня – 5 вересня: для кого настав час важливих змін

Терези

Планова економіка процвітатиме. Але зароблені у цей день гроші потраплять до вашої кишені трохи згодом.

Скорпіон

Не докладайте надмірних зусиль для покращення свого матеріального становища. Зараз прибутки залишатимуться низькими. Незабаром ситуація зміниться.

Стрілець

Протягом дня ваші фінансові плани можуть змінитися. Результативність праці буде дуже високою. Не пропустіть нагоду заробити додаткову копійку.

Козеріг

Подбайте про збалансованість заробітків і витрат. Не беріть на себе додаткових фінансових зобов'язань. Вчасно сплачуйте рахунки.

Водолій

Дефіцит вашого бюджету зменшуватиметься. З'являться нові перспективні проекти. Розглядайте їх. Не поспішайте з прийняттям рішення.

Риби

Грошовий потік поступово збільшуватиметься. З'явиться можливість розв'язати проблемні фінансові питання. Але для цього доведеться добре попрацювати.

Астрологиня розповіла, на кого восени чекають високі заробітки і небачений успіх.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 1 вересня: у кого розпочнеться суперприбутковий період». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі