пʼятниця, 01 травня 2020 07:01

Гороскоп на 1 травня: чого не можна робити у цей день

Гороскоп на 1 травня: чого не можна робити у цей день
Ваші слова спробують використати проти вас. Фото: pixabay.com

1 травня уникайте агресивно настроєних людей. Збільшиться кількість злочинів, що здійснені у стані афекту. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Не захоплюйтеся оригінальними на перший погляд ідеями. Згодом вони виявляться нежиттєздатними, - говорить астролог. – Фантазія може сягати далеко. Та продуктивно мислити буде складно. Категорично не можна розпочинати ремонт. Розпочаті у цей день роботи спричинять незаплановану руйнацію. У результаті ремонт коштуватиме значно дорожче. Нормальний діалог з оточуючими не складатиметься. Ваші слова спробують використати проти вас. Влаштовувати своє особисте життя у цей час не варто. Є ризик зіпсувати вже існуючі стосунки".

Овен

Коштів вистачатиме на необхідне. Надлишку поки що не буде. Але поступово фінансова ситуація налагоджується.

Телець

Надходження грошей затримається. Розділіть поточні витрати з близькими. Самотужки забезпечити родину усім необхідним буде важко. Знадобиться уміння економити.

Близнюки

Несприятливий час для початку фінансового співробітництва. Нові партнери можуть виявитися шахраями. Не виставляйте на продаж свої речі. Вони підуть за безцінь.

Рак

Очікується прихід грошей. Затримайтеся на роботі. У вечірній час буде більше шансів добре заробити. Користуйтеся порадами фахівців з фінансових питань.

Лев

Активно відстоюйте свої фінансові інтереси. Будьте наполегливими і цілеспрямованими, прислухайтеся до порад друзів і колег. Тоді не доведеться скаржитися на розмір заробітку.

Діва

День обіцятиме високі заробітки. Але сподіватися на одержання усього обіцяного не варто. Не вкладайте свої гроші у чужі фінансові проекти. Уникайте ризикованих кроків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 27 квітня – 3 травня: на які знаки чекає абсолютний успіх

Терези

Наприкінці дня ви можете недорахуватися помітної суми грошей. Господарчі покупки обійдуться дорожче, ніж зазвичай. Слідкуйте за змінами цін на ринку.

Скорпіон

Помітних доходів не передбачається. Скористатися готівкою для задоволення власних потреб не вдасться. Не шкодуйте про це. Допоможіть нужденним від щирого серця.

Стрілець

Нові фінансові пропозиції варто розглядати, але з прийняттям рішення зачекайте. Не укладайте угод. Партнери змінять умови співробітництва.

Козеріг

Справи йтимуть непогано. Не варто виявляти скупість. Порадуйте себе й рідних обновками. Поповніть свої заощадження. Не час вкладати кошти в нерухомість.

Водолій

Основне джерело доходу не забезпечить уповні ваших потреб. Розмір додаткового заробітку буде вражаюче малим. Скоротіть витрати.

Риби

Гроші швидко спливатимуть. На везіння у фінансових питаннях розраховувати не варто. Намагайтеся не допускати переплати за товари й послуги.

Останній місяць весни почнеться дощем з грозами. Синоптики розповіли, якої погоди чекати у травні.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 1 травня: чого не можна робити у цей день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі