неділя, 26 квітня 2020 20:00

Гороскоп на 27 квітня – 3 травня: на які знаки чекає абсолютний успіх

Гороскоп на 27 квітня – 3 травня: на які знаки чекає абсолютний успіх
Дозвольте собі розслабитися. Думайте про приємне. Фото: pixabay.com

Тиждень з 27 квітня по 3 травня буде вдалим, якщо не враховувати пригод, які принесуть понеділок і четвер. У ці дні краще відпочивати. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Будь-які плани все одно зірвуться, - говорить астролог. – Дозвольте собі розслабитися. Думайте про приємне. Проводьте вечори та вихідні на дачі. Частіше бувайте на свіжому повітрі. Вибирайтеся на балкон, відчиняйте вікна. Болісно сприйматимете матеріальні утиски. Люди хвилюватимуться через безробіття і замороження зарплат. Втрата навіть невеликої суми засмучуватиме. Частіше рахуйте гроші. Не втрачайте оптимізму. Абсолютний успіх чекає на Близнюків, Дів і Скорпіонів. Їм щаститиме у фінансових справах та особистому житті".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Здаватиметься, що можете багато. Насправді мало що вдасться. Закінчуйте розпочаті раніше проекти. Партнери і колеги демонструватимуть лінь і неквапливість. Розраховувати на їхню підтримку марно. До роботи беріться на світанку.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Швидко наставатиме втома. Будете надто заклопотані і песимістичні. Це не сподобається коханим. Часом, щоб виправити ситуацію, варто її просто відпустити.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Сміливо просувайте вперед творчі та інтелектуальні проекти. Фінансова ситуація покращується. Але з великими покупками поспішати не варто. Майте під рукою антикризовий запас грошей.

Рак (22 червня – 22 липня)

У понеділок настрій зіпсують неприємні звістки. Але засмучуватися не варто. Усі події згодом призведуть до кращого. Гроші надходитимуть із запізненням. Бажано не змінювати місце роботи і не ходити на співбесіди.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Хвалитися не буде чим. Ваші досягнення перевершить хтось інший. Та це не привід скласти руки. Більш прибутковим стане вечір. Варто затриматися за роботою. Не відчиняйте двері для випадкових відвідувачів. Вони принесуть неспокій у родину.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Грошей буде достатньо. Це дозволить вільно планувати витрати. Частину коштів краще заощадити. Виявляйте терпіння до дітей та коханих. Сварки і тривоги скоро покинуть ваш дім. Любіть і цінуйте тих, хто поруч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Машина є в кожного - українка розповіла, як здати на права в Канаді

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

На самовпевнених чекають збитки. Це час невиправданих сподівань. Годі хвалитися зробленим. Тримайте у таємниці те, чим плануєте займатися найближчим часом.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Усе вдаватиметься завдяки наполегливій праці. Енергії буде не багато, але цього вистачить, аби реалізувати себе сповна. Борітеся – поборете. Конкуренти залишаться далеко позаду.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Мало які ініціативи зараз будуть підтримані. Засмучуватися не слід. Не заважайте вашим ворогам боротися між собою. Від цього виграєте ви. Дозвольте коханим проявити свої здібності. Деякий час доведеться побути у їхній тіні.

Козеріг (22 грудня – 20 січня)

Вчасно реагуйте на зміни у політиці і економіці. Уміння передбачати майбутнє і підлаштовуватися під обставини дозволить покращить матеріальне становище. Досить когось контролювати. Кохані сприйматимуть вашу поведінку як ознаку недовіри.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Ви готові ставати на захист справедливості, виборювати права і відстоювати свою думку. На тривалу боротьбу сил забракне. Тож дійте чітко і швидко. Зараз ви спроможні донести до людей істину. Заявляйте про свої наміри, не коріться чужій волі.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Смиренно спостерігатимете за тим, як щастя пробігає повз. Не заздріть тим, кому зараз таланить. Вас життя не балує, але серйозно і не розчаровує. Змиріться із таким станом справ. Рухайтеся у задуманому напрямку і все, що треба, обов'язково дістанеться вам.

Астролог розповіла, чим приголомшать останні вихідні квітня.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 27 квітня – 3 травня: на які знаки чекає абсолютний успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі