неділя, 31 грудня 2023 16:57

Спецтема: Війна Росії проти України

Генерал Сирський сказав, що відбувається на східному фронті

Генерал Сирський сказав, що відбувається на східному фронті
Генерал Олександр Сирський побажав українцям переможного 2024 року. Фото: t.me/osirskiy

Українські воїни тримають східний фронт, щоб руйнівний "рускій мір" не прийшов у Слов'янськ, Краматорськ, Дружківку, Костянтинівку, Лиман, Куп'янськ та інші українські міста.

Про це у новорічному привітанні сказав командувач Сухопутних військ Збройних сил України Олександр Сирський.

"Ми відкидаємо ворога та відвойовуємо українську землю за кожної нагоди, доводячи всьому світові, що можемо повернути своє. Багато наших героїв віддали за це свої життя минулого року. Слава і честь кожному та кожній з них", - заявив генерал.

"Дорогі брати та сестри по зброї. Минає другий рік широкомасштабного вторгнення російського агресора, який поставив за мету знищити Україну як державу, а українців як націю", - сказав Сирський.

У 2022 році українці показали всьому світові незламність, зупинивши і відкинувши російських окупантів. Цього року ми продовжили наближення нашої перемоги, не давши ворогові досягти успіху, заявив командувач.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вже з 1 січня продовжиться робота, щоб Україна стала сильнішою - Зеленський

"На порозі ми вже зустрічаємо Новий 2024 рік. Подякуймо сьогодні нашим захисникам, які в окопах на усій лінії фронту стримують ворожу навалу за можливість українцям зустріти це свято в теплих та світлих домівках", - звернувся генерал.

Сирський побажав, щоб прийдешній рік став переможним для України.

"Щоб усі захисники та захисниці повернулись до своїх родин живими та неушкодженими. Щоб у минулому залишились звуки сирен повітряної тривоги та вибухів від ворожих снарядів.
Нехай Новий рік стане роком єднання та перемоги! З Новим роком! Слава Україні!" - звернувся командувач Сухопутних військ.

Вчора Сили оборони України відбили атаки окупантів на Куп'янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар'їнському, Шахтарському і Запорізькому напрямках. Росіяни з великими втратами провалили штурм лівобережжя, повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

За 675 днів втрати російських окупаційних військ в Україні становили близько 359 230 осіб. Українські воїни знищили 11 070 броньованих машин росіян, 5977 танків, 329 літаків і 324 гелікоптери, 23 кораблів і катерів та підводний човен окупантів.

Зараз ви читаєте новину «Генерал Сирський сказав, що відбувається на східному фронті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі