пʼятниця, 11 серпня 2017 14:19

"Гарантовані проблеми" - у базу "Миротворця" занесли відому сепаратистку

"Гарантовані проблеми" - у базу "Миротворця" занесли відому сепаратистку
Світлана Пікта публічно підтримує бойовиків і Росію. ФОТО: https://psb4ukr.org

У базу даних "Миротворця" потрапила прихильниця бойовиків Світлана Пікта. Вона проживає у Києві. Неодноразово виступала у російських ЗМІ. Говорила про "державний переворот" і "геноцид" росіян в Україні. Писала про підтримку Росії на власних сторінках у соцмережах.

Світлана Пікта внесена у розділ сайту "Чистилище". Вказані її адреса проживання і мобільні телефони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сепаратистка хоче влаштуватися на роботу в Міністерство з окупованих територій

"Вітаємо особу в публічному списку ворогів центру "Миротворець". Чого хотіло - те й отримало. Тепер гарантовані проблеми в банках, з кредитами, при поїздках за кордон і ще багато чого. Сепар! Якщо тобі пощастило жити не в концтаборі Плотницького, а в мирному затишному Києві - поводь себе тихо. Інакше доведеться тікати з країни", - написав у Facebook лідер організації С14 Євген Карась.

10 серпня активісти С14 провели під вікнами Світлани Пікти флешмоб - зібрали батьків з дітьми, які створювали малюнки для бійців АТО. Люди хотіли зустрітися із прихильницею Росії, однак жінка не вийшла. У її під'їзді розклеїли повідомлення, що в будинку живе сепаратистка.

Зараз ви читаєте новину «"Гарантовані проблеми" - у базу "Миротворця" занесли відому сепаратистку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі