вівторок, 29 вересня 2009 09:25

Філіппінська повінь забрала життя 240 людей

Філіппінська повінь забрала життя 240 людей

В результаті сильної повені на Філіппінах, за даними на вівторок, 29 вересня, загинули 240 осіб. Тільки у столиці Філіппін - Манілі - жертвами повені стали не менше 90 людей, повідомили представники місцевої влади.

Раніше було відомо про 140 загиблих в результаті повені, викликаної ураганом "Кетсана", що обрушився на Філіппіни в суботу, 26 вересня.

Влада Філіппін також повідомила нові дані про постраждалих від повені, вимушених залишити свої домівки. У центрах тимчасового розміщення, організованих, зокрема, в церквах і школах, знаходяться близько 375 тисяч людей. Раніше повідомлялося про 116 тисяч жителів країни, що залишились без притулку.

Найбільший збиток повінь - найсильніша за останні 40 років - заподіяла Манілі та її передмістям, які оголошені урядом зоною лиха. У зв"язку зі стихійним лихом влада Філіппін звернулася за допомогою до світової спільноти, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Філіппінська повінь забрала життя 240 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі