середа, 19 жовтня 2022 22:56

Емоційний тероризм: Кривошапко розповів про рідних, які ледь вибралися з Маріуполя

Емоційний тероризм: Кривошапко розповів про рідних, які ледь вибралися з Маріуполя
Кривошапко розповів, що це були найважчі дні в його житті. Фото: instagram.com/alexanderkrivoshapko

Український співак Олександр Кривошапко розповів, як його родичам вдалося покинути обложений російськими окупантами Маріуполь. Зуміли врятуватися майже всі його рідні крім бабусі.

40 днів він практично не міг зв'язатися з рідними, їм дивом вдалося вибратися з напівзруйнованого та обстрілюваного міста, розповів він проєкту "ЖВЛ".

За словами співака, на момент початку війни в Маріуполі перебували практично всі його родичі - його сестра, її чоловік, мама і бабуся, а також багато друзів артиста.

"За ці дні я поговорив з сім'єю ну, може, хвилини три. Це було практично неможливо. Це був емоційний тероризм, якого я ніколи не забуду" - пояснив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кривошапко одружився втретє: ніжні фото з обраницею співака

Рідним Олександра вдалося покинути місто з евакуаційною колоною - близько 15 кілометрів вони йшли пішки. Бабусю співака евакуювати не вдалося-швидше за все, вона загинула. Кривошапко додав, що ця тема досі для нього емоційно дуже складна.

"Вони не мали можливість відвідати бабусю, яка жила у двох дворах від нас. Вона була з доглядальницею. Вони могли піти туди, але не дійти" - пояснив він.

У квітні цього року телеведучий Андрій Бєдняков втратив матір. Хвора літня жінка була в Маріуполі Донецької області, коли його заблокували війська окупантів.

Українська актриса і телеведуча Ірина Сопонару розповіла, що російські військові зробили з квартирою її подруги в Маріуполі Донецької області.

Зараз ви читаєте новину «Емоційний тероризм: Кривошапко розповів про рідних, які ледь вибралися з Маріуполя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі