середа, 19 жовтня 2022 14:48

"Окупанти влаштували там притон" – зірка "Жіночого кварталу" про квартиру подруги у Маріуполі

"Окупанти влаштували там притон" – зірка "Жіночого кварталу" про квартиру подруги у Маріуполі
Акторка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару розповіла про долю квартири її подруги у тимчасово захопленому Маріуполі. Фото: instagram.com/irinasoponaru

Українська акторка та телеведуча Ірина Сопонару розповіла, що російські військові зробили з квартирою її подруги в Маріуполі на Донеччині.

Знайома знаменитості тривалий час мешкає у Києві, але сама з Маріуполя. Квартира жінка вціліла, утім, росіяни її суттєво понівечили, поділилася Сопонару в інтерв'ю Аліні Доротюк.

За словами акторки, вона була шокована від побаченого на фото з квартирки. Сопонару каже, що ніколи в житті не бачила такого безладу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Встановили пости й вивозять чоловіків – окупанти почали чистку у Маріуполі

"Приятелька надсилала фото тієї понівеченої квартири в Маріуполі. Її квартира вціліла, але всередині вони (окупанти. – Gazeta.ua) базувалися, жили. Притон вони там влаштували. Я такого срачу ніколи у своєму житті не бачила. Були зірвані стелі у квартирі. Я не розумію, як так можна? Чи вони хотіли їх зняти і відправити кудись до Мухосранська", – сказала зірка.

Додала, що окупанти повністю розграбували квартиру приятельки. Винесли звідти майже все – навіть не гидувалися білизною та використаними зубними щітками.

"Це було дуже дивно. Розповідала всяке жахіття, що ложки, вилки і труси, які вони виносять, – це не перебільшена ситуація. Це абсолютна правда, коли вони виносять все взагалі. Нічим не гидують, і зубні щітки електронні теж виносять", – додала Сопонару.

У квітні цьогоріч телеведучий Андрій Бєдняков втратив матір. Хвора літня жінка була у Маріуполі на Донеччині, коли його заблокували війська окупантів.

Зараз ви читаєте новину «"Окупанти влаштували там притон" – зірка "Жіночого кварталу" про квартиру подруги у Маріуполі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі