четвер, 27 серпня 2009 10:09

Двоє українців загинуло в аварії літака у Конго

Двоє українців загинуло в аварії літака у Конго

За попередніми даними, в результаті аварії вантажного літака "Ан-12" що належить конголезькій авіакомпанії "Aero Fret Business", загинули шість осіб - двоє громадян Республіки Конго, які супроводжували вантаж, і четверо членів екіпажу - двоє громадян України і двоє громадян Молдови.

Про це повідомив представник посольства РФ в Республіці Конго. Таку ж інформацію щодо загиблих українців повідомив прес-секретар МЗС України Василь Кирилич.

Як повідомляють "Вести", при цьому представник посольства назвав імена загиблих льотчиків. Серед загиблих числяться: командир - Михайло Поляков (громадянин України), другий пілот - Сергій Смолич (громадянин Молдови), штурман - Григорій Алексєєнко (громадянин Молдови), бортінженер - Іван Погурський (громадянин України).

Нагадаємо, "Ан-12", що належить конголезькій авіакомпанії "Aero Fret Business", потерпів аварію вранці в середу (9:48 за місцевим часом) в Республіці Конго. Літак виконував внутрішній рейс за маршрутом Пойнт-Нуар - Браззавіль. "Ан-12" розбився при заході на посадку поблизу столиці Республіки Конго міста Браззавіля.

В даний час причини авіакатастрофи уточнюються. Раніше повідомлялося про загибель п"яти українців.

За матеріалом: Ліга

Зараз ви читаєте новину «Двоє українців загинуло в аварії літака у Конго». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі