понеділок, 21 березня 2022 13:50

Спецтема: Війна Росії проти України

"Двохсотих" росіяни замінюють на "ополченців". Їх свідомо нищать - СБУ

"Двохсотих" росіяни замінюють на "ополченців". Їх свідомо нищать - СБУ
Артем Дехтяренко: "Зруйнуємо міф "про одну з найсильніших армій" світу. ФОТО: скріншот

Військове командування Росії намагається приховати реальні втрати в Україні. "Двохсотих" замінюють так званими ополченцями з ОРДЛО.

Мобілізація там схожа на звичайне "відловлення". А те, як необстріляних новобранців кидають на передову, нагадує свідоме знищення, розповів речник СБУ Артем Дехтяренко.

"Про це свідчать фактично всі розмови окупантів, які перехоплює СБУ. На Херсонщині окупант розповідає другу про їхню операцію, яку вщент розгромили українські військові: "Вчера только с зачистки вернулись: с 800 человек 150 вышло". А інший обурюється тим, що його керівництво бреше Москві й доповідає про нібито 60-70% комплектування, хоча їх менш як 20%", - розповів Дехтяренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кадирівці вже поїхали з України - розвідка

Ми розіб'ємо міф про "одну з найсильніших армій" світу, додав речник.

Служба безпеки України перехопила інформацію про чергову тактику російських військових - хочуть утекти з мінімальними втратами.

У розмові з дружиною один з окупантів зізнається, що їхня армія вже не може виконувати завдання. В його батальйоні із 60 солдатів залишилося лише 13, а 70% техніки знищили українські військові, повідомляють в СБУ.

Зараз ви читаєте новину «"Двохсотих" росіяни замінюють на "ополченців". Їх свідомо нищать - СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі