неділя, 20 березня 2022 00:13

Спецтема: Війна Росії проти України

"Кадирівці" вже поїхали з України - розвідка

"Кадирівці" вже поїхали з України - розвідка
Кадирівці вже не в Україні. Фото: Радіо Свобода

"Кадирівці" за іменем очільника Чеченської республіки Рамзана Кадирова втратили сотні бійців і 13 березня повернулися у Грозний.

У контррозвідці СБУ повідомили Радіо Свобода, що Кадиров в Україні не перебував, а 13 березня – це саме той день, коли угруповання "кадирівців" вивели з Київської області у Білорусь і далі в Чечню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналісти перевірили, чи справді Кадиров в Україні

Розповіли про втрати "кадирівців" в Україні, назвали імена командирів чеченських підрозділів Росгвардії, які засвітилися неподалік Києва, а також розповіли деталі їхньої участі у російському вторгненні.

Провладні російські телеграм-канали 13 березня опублікували відео з військової наради, що проходить у підвальному приміщенні, в якій бере участь голова регіону РФ Чечні Рамзан Кадиров. Стверджувалося, що запис зроблено на території України – за кілька кілометрів від Києва. Критики Кадирова назвали цю інформацію черговим піаром на темі війни.

Зараз ви читаєте новину «"Кадирівці" вже поїхали з України - розвідка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі