неділя, 20 березня 2022 11:39

Спецтема: Війна Росії проти України

Росіяни змінили тактику. Будуть тікати - СБУ

Росіяни змінили тактику. Будуть тікати - СБУ
Українські військові б'ють окупантів на всіх напрямках. Ті надумали тікати. Фото: СБУ

Служба безпеки України перехопила інформацію про чергову тактику російських військових - хочуть втекти з мінімальними втратами.

У розмові зі своєю дружиною один з окупантів зізнається, що їхня армія вже не може виконувати завдання. В його батальйоні з 60 військових залишилося лише 13, а 70% техніки знищили українські військові, повідомляють в СБУ.

Армія Путіна деморалізована і втратила свою бойову міць. Тому командир батальйону прийняв вольове рішення - тікати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бабуся нагодувала пиріжками - 8 чоловік додому поїхало в цинкових гробах" - перехопили ще одну цікаву розмову рашистів

"Чим більше таких рішень будуть приймати окупанти – то краще для них. Бо наша мета – знищити не 70%, а 100% російських загарбників. Тож тактика втечі - єдина вірна для загарбників", - сказав Артем Дехтяренко, речник СБУ.

Українці спецслужби регулярно перехоплюють розмови російських окупантів та публікують в мережі. Так один із солдатів РФ днями скаржився своїй дівчині, що 80% особового складу та техніки розбито. Шансів залишитися живими 20%. Авіація, яка б могла підтримати прорив, відсутня. Залишки його батальйону потрапили практично в кільце.

Зараз ви читаєте новину «Росіяни змінили тактику. Будуть тікати - СБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі