пʼятниця, 04 червня 2010 12:10

Дві фури спровокували масштабне ДТП з 8 машин (ФОТО)
8

У Києві 3 червня на вулиці Заболотного сталося масштабне ДТП - у результаті лобового зіткнення двох фур розбилися 8 автомобілів.

За попередніми даними, автомобіль Toyota Rav-4 рухався вулицею Заболотного від Одеської площі у напрямку Столичного шосе в лівому ряду, поруч - у правому ряду рухалася вантажівка з причепом Renault Magnum. Раптово водій на Toyota Rav-4 вирішив заїхати на заправку, він перелаштувався перед фурою вправо.

Водій довгоміра не очікував такого маневру, вдарив по гальмах і викрутив кермо вліво, зачепивши по дотичній "японця". На мокрій після дощу дорозі фуру винесло на "зустрічку", де вона зачепила Subaru Forester, який рухався в зустрічному напрямку, роздерши всю ліву сторону і вирвавши йому заднє колесо. Продовживши рух Renault Magnum зіткнувся з іншою фурою - DAF. Разом вони виїхали на узбіччя, зім"явши кілька десятків метрів колесовідбійника та електроопору.

Також від Столичного шосе рухався автомобіль ВАЗ 2111 з російськими номерами. За попередньою інформацією, ВАЗівський універсал у результаті зіткнення зачепила одна з фур причепом, після чого той перекинувся на дах.

Слідом за Renault Magnum рухалася бетономішалка КАМАЗ, вона "додала" Toyota Rav-4 - приклавшись до неї по дотичній.

Сумарно в результаті ДТП постраждали 8 автомобілів. Серед людей постраждали жінка і дитина, які їхали у ВАЗ-2111, їх госпіталізували медики "швидкої" з синяками і забиттями.

Друга Смуга

Зараз ви читаєте новину «Дві фури спровокували масштабне ДТП з 8 машин (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі