неділя, 10 квітня 2022 15:56

Спецтема: Війна Росії проти України

"Для нього це буде ганьба" - Гайдай пояснив, чому Путін ніколи не сяде за стіл переговорів

"Для нього це буде ганьба" - Гайдай пояснив, чому Путін ніколи не сяде за стіл переговорів
Сергій Гайдай пояснив, чому Путін ніколи не сяде за стіл переговорів Фото: Фокус

Володимир Путін ніколи не сяде за стіл переговорів з українською владою.

Для нього це буде ганебний вчинок, сказав в інтерв'ю УП голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

"Він не сідатиме з нами за стіл переговорів. Ніколи. Бо це для нього буде ганьба. Він піде до останнього. Просто він усією душею, всім серцем нас ненавидить, тому що він намагався побудувати якусь свою Північну Корею. У нього просто рука не підніметься. Хтось буде підписувати від нього. Сам за стіл переговорів він не сяде", - сказав Гайдай.

Треба розуміти, що документи, які вони підпишуть, це тимчасовий папірець для росіян, щоб просто відтягнути час, вважає очільник ОВА.

"Згадаймо слова Дудаєва - першого президента Чеченської Республіки Ічкерія. Він казав: "Якщо Росія сідає за стіл переговорів, значить, у неї погано йдуть справи. Потрібен час для того, щоб скласти нові загарбницькі плани". Це перше. Друге: згадаймо Бісмарка, який казав, що домовленість із Росією не варта навіть папірця, на якому його було підписано", - наголосив Гайдай.

Варто також згадати Іловайськ. Тоді домовлялись, що хлопці вийдуть нормально, спокійно. А російські окупанти розстріляли колони.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гайдай про битву за схід: "Обстріл почнеться о 3-4 ранку. Окупанти використають все, що мають"

"Це теперішня війна Росії проти України. Скільки разів ми просимо гуманітарні коридори – вони їх обстрілюють постійно", - зауважив він.

Натомість, якщо у президента Зеленського є хоча б один шанс на мільйон підписати документи, які дадуть можливість нам зупинити війну, не втрачаючи територій, то треба йти на ці переговори. Навіть, якщо ми знаємо, що це один шанс на мільйон. Він все одно є, хоча б якийсь, наголоив Сергій Гайдай.

Росія продовжує стягування техніки й окупантів на Луганський і Донецький напрямок. За три-чотири дні загарбники наступатимуть, заявив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай 6 квітня. Влада закликає мешканців Донеччини й Луганщини якнайшвидше евакуюватися.

Зараз ви читаєте новину «"Для нього це буде ганьба" - Гайдай пояснив, чому Путін ніколи не сяде за стіл переговорів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі