вівторок, 25 травня 2010 08:40

Чоловік покійної Бріттані Мерфі помер в тому ж будинку

Чоловік покійної Бріттані Мерфі помер в тому ж будинку

Саймон Монджек, чоловік американської актриси Бріттані Мерфі, яка померла 21 грудня 2009 року, також знайдений мертвим.

Як повідомляє поліція Лос-Анджелеса (штат Каліфорнія), тіло британського сценариста Монджека було знайдене увечері в неділю в його будинку на Голлівудських пагорбах. За попередніми даними поліції, які озвучив сержант Луі Лозано, смерть наступила в результаті природних причин.

Відзначимо, що Саймон помер в тому самому будинку, в якому померла і Бріттані. Її тіло було виявлене в душовій. Де було знайдено тіло Саймона, не повідомляється. Цей будинок площею 750 кв. метрів після смерті актриси був виставлений на продаж за 7,3 млн доларів. Але в квітні 2010 року будинок зняли з продажу, оскільки мати актриси, якій за заповітом належить все майно Мерфі, категорично відмовилася показувати будинок дочки покупцям.

Бріттані Мерфі жила в цьому будинку на Голлівудських пагорбах разом з чоловіком і матір'ю. Вона купила його у Брітні Спірс за 2,5 мільйона фунтів стерлінгів в 2003 році. Саймон поселився в цьому будинку після весілля, яке відбулося в травні 2007 року. За заповітом, залишеним Мерфі, все її майно перейшло до її матері, Шарон. На власне прохання Саймона Монджака в заповіт його дружини після весілля був внесений додаток: "Я вийшла заміж за Саймона Монджак, який навмисне не включений в цей заповіт".

Нагадаємо, що незадовго до своєї смерті Саймон Монджак звинуватив в смерті дружини студію Warner Brothers. За його словами, 32-річна Мерфі померла від серцевого нападу після того, як студія відмовилася дати їй роль в сиквелі мультфільму "Роби ноги", першу частину якого вона озвучувала.

"Вони убили її. Вона була просто спустошена. Її просто використали і викинули", - заявив тоді Монджак, пообіцявши подати на Warner Brothers до суду.

Раптова смерть американської актриси, відомої глядачам за стрічками "Восьма миля" і "Місто гріхів", за даними медиків і поліції, була нещасним випадком. Свою роль зіграло зловживання медичними препаратами. Патологоанатоми і слідство прийшли до висновку, що 32-річна актриса загинула від негативних наслідків запалення легенів, нутритивної анемії і "множинної лікарської інтоксикації".

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Чоловік покійної Бріттані Мерфі помер в тому ж будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі