четвер, 28 січня 2010 13:25

Чоловік Бріттані Мерфі знайшов винуватців її смерті

Чоловік Бріттані Мерфі знайшов винуватців її смерті

Вдівець актриси Бріттані Мерфі Саймон Монджак заявив, що в смерті його дружини винна кінокомпанія Warner Brothers, пише TMZ. Чоловік має намір подати на компанію до суду.

За словами Монджака, причиною смерті його дружини став серцевий напад. Актриса переживання через втрату ролі в мультфільмі "Веселі ніжки-2". У його першій частині Бріттані озвучувала пінгвіна Глорію.

Вдівець стверджує, що представники Warner Brothers відмовилися від послуг Мерфі через чутки про її скандальну поведінку під час зйомок фільму The Caller. Мерфі відмовилася від участі у цьому фільмі. проте за словами продюсерів стрічки, це сталося за взаємною згодою і було пов"язане з важкою хворобою когось із родичів акторки.

Представники Warner Brothers вже офіційно спростували звинувачення Монджака. За їхніми словами Бріттані Мерфі не повинна була брати участь у створенні другої частини мультфільму, а розірваний контракт взагалі ніколи не існував.

Бріттані Мерфі померла в Лос-Анджелесі 20 грудня 2009 у віці 32 років. Згодом у будинку актриси знайшли упаковки знеболюючих та психотропних препаратів. Офіційна причина смерті актриси поки не називається, проте, за попередніми даними, смерть настала з природних причин.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Бріттані Мерфі знайшов винуватців її смерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі