пʼятниця, 25 грудня 2009 14:44

Батько прийде на могилу Брітанні Мерфі через місяць (ФОТО)

Напередодні на Голлівудських пагорбах відбулись похорони актриси Бріттані Мерфі, повідомляє Daily Mail.

Сім"я і друзі зірки зібралися на Forest Lawn Memorial Park - тому самому цвинтарі, де похований Майкл Джексон.

Під час приватної прощальної церемонії чоловік актриси британський режисер Саймон Монджак розповів про їхні стосунки. За його словами з кончиною Бріттані він втратив свого кращого друга і споріднену душу.

На церемонії також були присутні найближчі друзі актриси і її кузина.

Один з її друзів розповів, що Бріттані дуже любила Різдво, те що вона була похована на Різдвяний святвечір (католицький - ред.) - іронія долі.

Батько померлої Анджело Бертолотті на похорон запрошений не був. Останні 8 років він не підтримував стосунки з Бріттані та її матір"ю. За його словами, навіть якби його запросили на похорон, йому було б надто сумно на нього прийти. Бертолотті хоче пам"ятати доньку живою. Але, за його словами, десь через місяць він навідається на її могилу.

Батько акторки намагається з"ясувати, що стало причиною раптової кончини його доньки. За його словами, у неї були проблеми зі здоров"ям, але не настільки серйозні, що могли б спричинити смерть.

У вівторок в пресі з"явилася інформація про те, що на тумбі актриси поліція знайшла 10 різних медичних препаратів. Ліки були виписані на ім"я самої Бріттані, її чоловіка і матері. Серед пігулок були: антидепресанти, протисудомні засоби, протизапальні і антибіотики.

Розтин тіла актриси був проведений у понеділок, проте результати токсикологічних і неврологічних тестів будуть відомі лише за декілька тижнів.

Чоловік Мерфі наполягає, що наркотики не могли бути причиною її смерті, більше того, наступного року Бріттані планувала народити дитину. За його словами, актриса хотіла, щоб у їхньої дитини були очі і губи батька, а волосся – матері.

Спочатку сім"я виступала проти розтину, проте згодом на нього погодилась.

Чоловік зізнався, що Бріттані понад три роки скаржилась на шуми в серці. Вони спричиняли втому, запаморочення і нерегулярне серцебиття. Проте лікарі оцінювали її проблеми з серцем як такі, що не становили загрози її життю.

Декілька останніх днів перед смертю актриса хворіла на ларингіт. Лікувалася зірка препаратами, виготовленими на травах, які, на думку медиків, не могли спричинити прискорення серцебиття.

Переклад: Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «Батько прийде на могилу Брітанні Мерфі через місяць (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі