середа, 23 грудня 2009 13:35

Через зв"язок з покійною Мерфі російський бізнесмен судиться з "Газетою.ру"

Через зв"язок з покійною Мерфі російський бізнесмен судиться з "Газетою.ру"

Бізнесмен і продюсер Ігор Десятников має намір подати до суду на інтернет-видання "Газета.ру" і світську колумністку Божену Ринську, яка опублікувала замітку про нібито влаштовану Десятниковим вечірку з голлівудськими зірками.

Нагадаємо, напередодні видання повідомило, що за день до смерті Бріттані Мерфі зі своєю колегою МілоюЙовович "відривалася" на вечірці в маєтку Десятникова на Рубльовці. Більш того, з посиланням на добре інформоване джерело газета заявила про масове вживання наркотиків гостями вечірки.

Проте незабаром після того, як чутки розлетілися по ЗМІ, Десятников і його прес-служба категорично спростували новину про вечірку.

"Вечірки взагалі не було, Ігор Десятников з Мілою Йовович та Бріттані Мерфі не знайомий, цього дня знаходився в колі сім"ї, відзначав день народження мами, і з цього приводу ми плануємо подати позов до суду відносно видавництва і журналіста Божени Ринської", - відзначив прес-секретар Десятникова Володимир Гуніч.

"Швидше за все, мова йтиме про захист честі та гідності та про виплату компенсації", - додав він.

На думку прес-секретаря Десятникова, матеріали, що пов"язують московського бізнесмена із смертю американської кіноактриси, відомої за фільмами "Молодята", "Восьма миля" і "Місто гріхів" є "як мінімум провокацією".

Варто відзначити, що інформацію про своє нещодавнє перебування в Москві спростувала і сама Міла Йовович.

"Я не дісталася до Москви! Я не була в Москві через проблеми з візою!" - стверджує модель в своєму блозі на Twitter.

Нагадаємо, що поліція Лос-Анджелеса оприлюднила перші результати експертизи. На тілі Мерфі не виявлене ані травм, ані слідів насильства - вона померла природною смертю. Проте ЗМІ досі не можуть зрозуміти, чому у 32-річної красивої, успішної актриси раптово зупинилося серце. Втім, її смерть могло прискорити і різке схуднення, і передозування наркотиків, і зловживання сильнодіючими знеболюючими засобами, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Через зв"язок з покійною Мерфі російський бізнесмен судиться з "Газетою.ру"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі