середа, 13 грудня 2023 09:11

Ці три знаки зодіаку будуть мати усе, чого захочуть - гороскоп на 13 грудня

Ці три знаки зодіаку будуть мати усе, чого захочуть - гороскоп на 13 грудня
Відмовтеся від придбання мобільних телефонів та комп'ютерів. Вони не працюватимуть надійно. Фото: pixabay.com

13 грудня підведіть підсумок року, що минає. Відкидайте те, що заважає вам бути успішними. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Матимемо молодик, - говорить астрологиня. - Меркурій зупиняється й переходить у ретроградний рух. Погіршується зв'язок. Частіше виходитиме з ладу техніка. Виникатимуть затримки з транспортом. Людям важко буде порозумітися. Відмовтеся від придбання мобільних телефонів та комп'ютерів. Вони не працюватимуть надійно. Не слід проводити оновлення програмового забезпечення. Можна втратити частину важливої інформації. Частіше траплятимуться збої в роботі програм. Виходьте у справах заздалегідь. Затримки в дорозі змінюватимуть ваші плани. Не час проводити дискусії. Обговорення не будуть конструктивними. Справжніми щасливчиками себе відчують Овни, Стрільці та Скорпіони. Ці три знаки зодіаку будуть мати усе, чого захочуть".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Настав ваш зоряний час. Вкладайте кошти у розширення бізнесу. Виграш принесе участь у лотереї чи спортивних змаганнях. Оновлюйте інтер'єр в оселі, змінюйте імідж.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Через виснаження і недосипання можете наробити багато помилок і роздратувати начальство. Не варто планувати важливі зустрічі вранці. Відпочиньте як слід і зі свіжою головою пориньте у роботу.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Якщо плануєте переїзд, відкладіть його на кілька днів. Перевізники можуть пошкодити ваші меблі та техніку. Вдалий день для зміни зовнішності. Зробіть нову зачіску.

Рак (22 червня - 22 липня)

Домогтися бажаного буде непросто. Через відсутність підтримки у колективі, часто доведеться відступати від своїх цілей. Не витрачайте часу на сидіння у соцмережах. Сходіть на прогулянку до зимового парку, покатайтеся на санках чи ковзанах.

Лев (23 липня - 23 серпня)

На вас чекає вдалий і легкий день. Виручатиме вміння в усьому бачити позитив. Не дозволяйте собі заводити інтриги на стороні. Через службовий роман можете поплатитися сім'єю.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

З'явиться новий надійний друг. Вибирайтеся на посиденьки. Зустрінете чимало приємних співрозмовників. Не позичайте гроші. Вони не повернуться до вашої кишені.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Такий рік випадає раз на століття – які знаки будуть по-справжньому щасливими у рік Дракона

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Кохані можуть спровокувати розрив. Постарайтеся зберегти існуючі стосунки. Не варто купувати авто чи здавати його у ремонт.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Зможете вигідно придбати нерухомість. Не варто класти гроші на депозит. Через сидячий спосіб життя нитиме поперек. Робіть щоденну гімнастику чи купіть абонемент у басейн.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Партнер вимагатиме від вас конкретних рішень і вчинків, тоді як ви буде егоїстично піклуватися лише про себе. Не втрачайте відчуття міри. Турбуйтеся про тих, хто завжди готовий підставити вам своє сильне плече.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

На вас чекає день відкритті. Успіхом закінчаться справи, за які візьметеся зранку. Прокидайтеся зі сходом сонця. Це ваш плідний час. Не дійте наосліп. Добре прораховуйте кожен крок, якщо хочете випередити конкурентів.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Залишайтеся собою. Не намагайтеся будь-що сподобатися комусь. Це день приємних відкриттів. Часто чутимете схвальні відгуки про свою роботу. Це надихатиме на нові звершення і перемоги.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Дійте наполегливо. Не варто ризикувати своїм посадою заради швидкого збагачення. Якщо плануєте змінити місце роботи чи навчання, робіть це у лютому наступного року.

Астрологиня здивувала прогнозом на 11-17 грудня. Довідайтеся першими, які знаки мають шанс раптово розбагатіти.

Зараз ви читаєте новину «Ці три знаки зодіаку будуть мати усе, чого захочуть - гороскоп на 13 грудня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі