четвер, 26 березня 2009 13:51

Черновецький хоче балотуватися в президенти

Черновецький хоче балотуватися в президенти

Мер Києва Леонід Черновецький має намір балотуватися на пост Президента України.

Про це він повідомив під час брифінгу.

"Я обов"язково буду брати участь у президентській кампанії. Чи виграю я вибори – це залежить тільки від Господа Бога, більше ні від кого", - сказав Л.Черновецький.

"Я - мер, який увійде в історію"

За словами мера, рівні шанси стати президентом мають прем"єр-міністр Юлія Тимошенко, лідер ПР Віктор Янукович та колишній голова ВР Арсеній Яценюк. Трохи менші шанси на перемогу, на думку мера, має чинний Президент Віктор Ющенко.

На його думку, це пов"язано з тим, що Ющенко ухвалював багато непопулярних рішень, хоча завдяки ним йому вдалося стати "батьком нації".

Водночас, за словами Черновецького, сам він, "будучи хлопчиськом", ніколи не думав, що буде займати такі високі посади в житті.

"Я - мер, який увійде в історію своїми нестандартними рішеннями, своєю мораллю, своєю послідовністю, хто б не говорив про те, що я крейзі, божевільний. Так, я божевільний в любові до Бога, перш за все до Бога, божевільний у своїй любові до знедолених людей", - заявив Черновецький.

У зв"язку з цим під час президентської кампанії він має намір покладатися на Бога.

Як повідомлялося, у серпні 2008 року депутат Ради Кирило Куликов (НУНС) допустив, що Черновецький переможе на виборах Президента в 2010 році.

У травні 2008 на позачергових виборах мера столиці Черновецький повторно був обраний киянами на цю посаду.

За матеріалами Українські Новини, РБК-Україна

Зараз ви читаєте новину «Черновецький хоче балотуватися в президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі