вівторок, 01 червня 2010 11:07

Чернівчанки зробили з дитячих візочків каструлі та гнізда (ФОТО)

На параді дитячих візочків у Чернівцях був бджолиний вулик, пташине гніздо та навіть піратський корабель.

Близько сорока матусь вирішили продемонструвати, на що ладна їхня фантазія та політ свідомості.

Валентина Макеєва візочок свого півторарічного сина переобладнала у каструлю, а свого синочка одягла у кухарський ковпак. А щоб додати правдивості образу, збоку повісили великий черпак.

Пані Людмила свій візок переробила до невпізнанності – зробила з нього пташине гніздо.

"Моя донечка так цвірінькає, немов маленька пташка, бо говорити ще не вміє. Тому і надумала свою фантазію втілити у життя – сплела гніздечко", - зазначила жінка.

Аня зі своєю дочкою переконана, що кожна матуся, немов бджілка. Тому образ цієї комахи дуже відповідає дійсності – їхній візочок нагадує вулик, а сама дитина маленьку бджілку.

Не обійшлось і без татусів. Михайло, батько свого чотиримісячного сина приїхав у простому, але досить привабливому костюмі в стилі "техно". Військове вбрання пасувало чоловікам. Ще один татусь повністю увібрався у костюм корови.

Відзначилась і Анастасія, котра повністю увібралась у костюм пірата, а з візочка донечки зробили піратських корабель під назвою "Свята Анастасія". Назва корабля присвячена імені дівчинки.

Призи вручались у п"яти номінаціях: природа, техніка, власний стиль, казка та приз глядацьких симпатій.

Втім, за словами організатора, Андрія Шалєєва всі конкурсанти варті отримати перемогу.

ФОТО: Оксана Денисюк

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Чернівчанки зробили з дитячих візочків каструлі та гнізда (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі