четвер, 21 липня 2022 20:45

Спецтема: Війна Росії проти України

"Це був іспит": Зеленська розповіла про візит до США

"Це був іспит": Зеленська розповіла про візит до США
Перша леді Олена Зеленська хвилювалася під час виступу перед Конгресом США. Фото: eastnews.ua

Перша леді Олена Зеленська виступила перед Конгресом США та зустрілася з американським президентом Джо Байденом і першою леді Джилл Байден.

Зеленська сподівалася розслабитися під час візиту, але сталося навпаки. Про це вона розповіла в етері національного марафону, передає Gazeta.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський розповів, що очікує від візиту першої леді до США

"Ситуація протилежна, тому що ти постійно в напрузі – як там. Коли я зійшла з літака, я вже прочитала кілька поганих новин з України. І в мене в телефоні стоять налаштування на повітряну тривогу, я чула її кілька разів. Кожного разу ти думаєш, що там дома, як діти", – сказала вона.

Зеленська зізналася, що дуже хвилювала під час виступу.

"Я дуже щаслива, що я це зробила. Тому що це для мене був іспит – і мені здається, я його склала", – зазначила вона.

Перша леді Олена Зеленська зустрілася з державним секретарем Сполучених Штатів Америки Ентоні Блінкеном у Вашингтоні. Також провела переговори з американською першою леді Джилл Байден.

За її словами, вона прибула до Вашингтона на запрошення Джилл Байден. Та відвідувала Україну в травні й спілкувалася з українцями, які постраждали від повномасштабного вторгнення Росії.

Зеленська 20 липня виступила у Конгресі Сполучених Штатів Америки. Дружина президента попросила у західних партнерів зброю для українських захисників.

Перша леді обговорила зі спікеркою Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі злочини Росії проти мирних українців.

Зараз ви читаєте новину «"Це був іспит": Зеленська розповіла про візит до США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі