вівторок, 25 грудня 2007 08:54

Буш привітав з Різдвом американських солдатів в Іраку та Афганістані

Президент США Джордж Буш зробив у понеділок 10 телефонних дзвінків, у ході яких він привітав з Різдвом американських військовослужбовців в Іраку і Афганістані, повідомляє АР.

Президент спілкувався з представниками сухопутних військ, ВМС і ВПС США з своєї резиденції в Кемп-Девіді (штат Меріленд). Він подякував військовим за службу і побажав їм хороших свят, навіть не дивлячись на те, що вони не можуть провести їх у колі своїх родин.

Як заявила прес-секретар Буша Дана Періно, президент розуміє, що дітям військових важко пояснити, чому їх тата і мами не можуть у свято бути з ними, проте сподівається, що з часом діти зрозуміють і належно оцінять цей вчинок батьків.

За інформацією Білого дому, 24 грудня Джордж Буш також телефонував президентові Росії Володимиру Путіну і прем"єр-міністру Туреччини Реджепу Тайїпу Ердогану.

Президент США зустріне Різдво в Кемп-Девіді, а наступного дня полетить на своє ранчо у Техасі. 1 січня Джордж Буш повернеться до Вашингтона, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Буш привітав з Різдвом американських солдатів в Іраку та Афганістані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі