вівторок, 29 грудня 2009 11:39

Бурджанадзе відмовилась брати участь у виборах

Бурджанадзе відмовилась брати участь у виборах

Лідер "Демократичного руху - єдиної Грузії" і екс-спікер парламенту Ніно Бурджанадзе не збирається брати участь у "фарсі влади", зокрема, у виборах місцевого самоврядування.

Як заявила Бурджанадзе на останньому брифінгу року, всі політичні партії, які включені у виборчий процес і збираються брати участь в брудній грі влади, повинні узяти на себе відповідальність за все, що чекає цю країну.

За її словами, вона упевнена, що президент Грузії Михайло Саакашвілі знову збирається обдурити тих опозиціонерів, які братимуть участь у виборах.

За заявою Бурджанадзе, участь в місцевих виборах означає сприяння в зміцненні режиму влади.

Вона має намір зробити все, щоб відбулися дострокові вибори і змінилася влада, а також для того, щоб активізувалися демократичні процеси. Екс-спікер збирається підсилити боротьбу з січня.

Бурджанадзе збирається бути разом тільки з тими політичними силами, які готові до спільної і принципової боротьби для зміни влади.

За заявою Бурджанадзе, влада і президент не мають у своєму розпорядженні ніяких ресурсів для розмови ні з ворогами, ні з друзями, і кожен день, який президент проводить при владі, небезпечний для Грузії.

Ніно Бурджанадзе не виключила, що загострення обстановки входить в інтереси Саакашвілі, щоб отримати звання гнаного Росією президента.

Грузия Online

Зараз ви читаєте новину «Бурджанадзе відмовилась брати участь у виборах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі