середа, 13 лютого 2008 13:21

Британська поліція вважає смерть Патаркацишвілі підозрілою

Поліція британського графства Суррей розглядає раптову кончину грузинського бізнесмена і політика Бадрі Патаркацишвілі як підозрілу. У прес-службі місцевої поліції відзначили, що всі випадки несподіваної смерті розглядаються як підозрілі, повідомляє AFP.

Поліція вже призначила дату розтину - воно буде проведено в середу, 13 лютого 2008 року. Ці відомості підтверджує британська Times Online.

Варто відзначити, що Reuters приводить абсолютно інші відомості: за даними цього агентства, британська поліція не знає про смерть Патаркацишвілі.

Бадрі Патаркацишвілі помер вчора, 12 лютого, близько 23.00 (о першій годині ночі за київським часом) в своєму будинку в передмісті Лондона Лезерхед. За попередніми даними, причиною смерті бізнесмена став серцевий напад. При цьому в оточенні Патаркацишвілі відзначають, що бізнесмен ніколи не страждав на серцеві захворювання, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Британська поліція вважає смерть Патаркацишвілі підозрілою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі