пʼятниця, 14 листопада 2008 16:26

Британка взяла собі ведмедяче ім"я

Мешканка Британії Ейлін Де Бонт змінить ім"я на Pudsey Bear, на честь ведмежати, яке є символом добродійної організації ВВС Children in Need. Про це повідомляється на сайті Ananova.

37-річна Де Бонт виставила своє ім"я на інтернет-аукціон ebay в листопаді 2008 року. Вона оголосила, що змінить своє ім"я на будь-яке, яке попросить користувач, що запропонував найбільшу суму. Британка обіцяла віддати половину грошей фонду Children in Need.

Ставки не піднімалися вище 30 фунтів стерлінгів (менше 45 доларів США), поки глава Deed Poll Service (британської служби з офіційної зміни імені) Майк Берретт не запропонував 5 тисяч фунтів (майже 7,5 тисяч доларів) за умови, що одну тисячу отримає сама Де Бонт, а ще чотири будуть направлені на добродійність.

Майк Берретт відзначив, що Deed Poll Service щорічно жертвує гроші фонду, і цього року вони мають намір збільшити звичайну суму удвічі, оскільки через економічну кризу пожертвування до фонду від приватних осіб можуть виявитися маленькими.

Зараз ви читаєте новину «Британка взяла собі ведмедяче ім"я». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі