субота, 19 квітня 2008 14:32

Бомж знайшов в урні проект "Вежі Свободи", яку побудують на місці "близнят" в Нью-Йорку

Нью-йоркський безпритульний стверджує, що знайшов у сміттєвому контейнері проект будівництва "Вежі Свободи", яку планується звести на місці веж-близнят Всесвітнього торгового центру.

28-річний Майкл Флемінг, колишній наркоман, рився в смітнику в Манхеттені у пошуках відповідної картонної підстилки для ночівлі. Він наткнувся на дві великі теки з документами, помічені написом "підлягає знищенню у разі непотрібності".

Цей 150-сторінковий документ під грифом "Таємно", безпритульний приніс в редакцію газети New York Post. Зокрема в цьому проекті містяться плани кожного поверху висотки, інформація про товщину стін, ліфтів, електросистем і підтримуючих колон.

"Я щасливий, адже цей документ міг потрапити на аукціон в Інтернеті або опинитися в руках "Аль-Каїди", - заявив в інтерв"ю газеті безпритульний, ім"я якого в статті не вказано. Тим часом, як відзначає видання, в підбірці відсутні перші 14 сторінок, що "викликає побоювання".

Як заявив представник нью-йоркської влади, вже розпочато розслідування, яке спричинить серйозні дисциплінарні наслідки, аж до розірвання контрактів на будівництво і початок судового переслідування.

Всесвітній торговий центр не раз ставав мішенню терористичних атак. У 1993 році терористи на чолі з Рамзі Юсефом влаштували вибух в одній з його будівель, який забрав життя шести людей. 11 вересня 2001 року терористи-самовбивці з "Аль-Каїди" направили два літаки в відомі "вежі-близнята" Втц. Відзначимо, що під руїнами загинули майже 3 тисячі людей, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Бомж знайшов в урні проект "Вежі Свободи", яку побудують на місці "близнят" в Нью-Йорку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі