неділя, 05 серпня 2007 15:44

Боксер нокаутував рефері

Японський боксер Ясухіро Кондо під час бою з своїм співвітчизником Йошихиро Камегаї нокаутував рефері поєдинку Укріда Сарасаса. Арбітр з Таїланду, що проживає в Японії, в одному з епізодів намагався розвести боксерів, але нарвався на лівий бічний удар Кондо. Сарасас впав, піднявся, але був вимушений покинути ринг.

Інцидент відбувся в третьому раунді бою, що відбувся в суботу 4 серпня. Удар Кондо довівся точно в щелепу рефері. Коли Сарасас піднявся, він не міг твердо стояти на ногах і був відправлений до лікарні. В даний час загрози його здоров"ю немає. Замість Сарасаса на ринг вийшов запасний рефері Вінні Мартін.

Поєдинок закінчився в четвертому раунді, коли новий суддя зафіксував технічний нокаут, в який цього разу потрапив сам Кондо. Його суперник Йошихиро Камегаї отримав шосту перемогу в шести боях на професійному рингу. Поєдинок проходив в рамках першої напівсередньої ваги (до 63,5 кілограма), повідомляє інтернет-видання fightnews.com.

Зараз ви читаєте новину «Боксер нокаутував рефері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі