пʼятниця, 27 червня 2008 13:02

Біл Клінтон розгулявся на вечірці у Нельсона Мандели (ФОТОРЕПОРТАЖ)
9

Біл Клінтон обіймається з Пірсом Броснаном та Умою Турман
Гордон Браун розсмішив Манделу
Акторка Чері і екс-президент США
Уїлл Сміт розважає публіку...
...та веде аукціон

Нельсон Мандела влаштував в лондонському Гайд Парку прийом з нагоди свого 90-річчя. Були запрошені такі зірки, як гонщик Люіс Гамільтон, Ені Леннокс, Кім Кетралл, Опра Уїнфрі, Роберт Де Ніро і навіть екс-президент США Біл Клінтон з дочкою Челсі.


Вів вечірку Уїлл Сміт, який відірвався по-повній. Уїлл приставав до Еми Томпсон, продавав з аукціону портрет Мандели і всіляко заводив гостей. Сам винуватець торжества теж дав жару, в свої 90 років залишившись на святі до 10 вечора.

В п"ятницю в Гайд Парку відбудеться грандіозний благодійний концерт на честь Мандели за участю Емі Уайнхаус, Sugababes, Razorlight, Джамелії та інших музикантів. Уїлл Сміт також вестиме концерт, а серед гостей очікуються зірки на чолі з принцами Гарі і Уїльямом.

Пікантність ситуації в тому, що Нельсон Мандела особисто викреслив зі списку запрошених Наомі Кемпбелл. Причина такої немилості - нехороша поведінка моделі в аеропорту і подальші суди.

"Нельсон був розчарований її останнім арештом, - повідомило пресі джерело. - Особливо його засмутило те, що у цей момент на ній була бейсбольна кепка 46664". Адже 46664 - номер Нельсона Мандели у в"язниці, де він провів 27 років і з яким тепер просуває кампанію проти СНІДу. Цілком заслужено образився на те, що під його особистим номером моделі плюються в поліцейських.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Біл Клінтон розгулявся на вечірці у Нельсона Мандели (ФОТОРЕПОРТАЖ)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі