понеділок, 16 травня 2016 05:20

Бійці полку "Азов" навчатимуться у "Острозькый академії"

Бійці полку "Азов" навчатимуться у "Острозькый академії"
Фото: УНН

Керівництво полку "Азов" Нацгвардії та Національного університету "Острозька академія" підписали меморандум про співпрацю. Він передбачає навчання бійців в онлайн-форматі, на сертифікатних програмах, тощо, повідомляє УНН із посиланням на прес-службу навчального закладу.

Меморандум підписав народний депутат Андрій Білецький і ректор "Острозької академії" Ігор Пасічник. Це відбулося під час зустрічі в університеті з письменником Василем Шклярем, який представляв студентам книгу "Чорне сонце", де героями роману про війну на Сході України є реальні вояки "Азову".

"Андрій Білецький згадував про випускника Острозької академії — гетьмана Петра Конашевича-Сагайдачного. У силу певних об'єктивних обставин він записав свій полк у Київське братство. Ми зробимо аналогічно і запишемо увесь полк "Азов" в "Острозьку академію". Тож чекаємо військових, які виявлять бажання навчатися в університеті", — прокоментував ректор Пасічник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Від нинішніх керівників не очікую нічого. Головне, аби за час правління не знищили країну" - Білецький.

Зараз ви читаєте новину «Бійці полку "Азов" навчатимуться у "Острозькый академії"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі