середа, 07 серпня 2024 11:05

Бійці ГУР знищили техніку окупантів на Херсонщині

Бійці ГУР знищили техніку окупантів на Херсонщині
ГУР провело операцію на Тендрівській косі. Фото: google.com/maps

На Тендрівській косі у північній частині Чорного моря спецпризначенці підрозділу активних дій "Артан" та Морського центру Головного управління розвідки Міноборони знищили техніку, особовий склад і фортифікації росіян.

Там здійснили операцію, повідомляє ГУР МО.

"Вночі десантна група висадилась на Тендрівській косі та знищила ворожу броньовану техніку, зокрема МТ-ЛБ, комплекс РЕБ противника, а також зруйнувала фортифікаційні укріплення росіян", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ГУР поділилися новиною про операцію у морі

Точна кількість втрат серед росіян уточнюється.

Воєнні розвідники відійшли без втрат.

"Це не перший успішний активний захід спецпризначенців ГУР на тимчасово захопленій росіянами Тендрівській косі. Відповідні дії - лише частина масштабного плану Сил безпеки і оборони України, реалізація якого триває", - підкреслили у ГУР.

У Севастополі в тимчасово окупованому Криму місцеві жителі чули потужні вибухи.

Російські окупанти перекрили Кримський міст.

Окупанти приблизно о 8:37 повідомили про закриття Кримського мосту. Вже за кілька хвилин місцеві пабліки повідомили про звук вибуху у Севастополі. Зокрема, гучний звук пролунав у районі бухти.

Зараз ви читаєте новину «Бійці ГУР знищили техніку окупантів на Херсонщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі