четвер, 08 квітня 2010 08:59

Безлади у Бішкеку забрали життя 74 людей (оновлюється)

Безлади у Бішкеку забрали життя 74 людей (оновлюється)

Жертвами безладів в Киргизії стали 74 особи, ще 527 - постраждали і госпіталізовані, повідомляє в четвер агентство КАБАР з посиланням на Міністерство охорони здоров"я республіки.

За даними відомства, відомі імена 33 загиблих, 35 людей не опізнані. За іншими даними, загинули не менше 100 осіб. Про це повідомив телеканал "К +" з посиланням на лідера партії "Ата-Мекен" Омурбека Текебаєва. Він також заявив, що опозиція бере на себе відповідальність за ситуацію в країні, і закликав припинити мародерство в Бішкеку, передає "Ехо Москви". Всі поранені розміщені в лікарнях міста.

Республіканський центр переливання крові в Бішкеку просить громадян стати добровільно донорами і здавати кров для потерпілих. Нові постраждалі надходили до лікарень всю ніч, 35 бригад швидкої допомоги не можуть впоратись з навантаженням, повідомляє "Інтерфакс". У Бішкеку відбулося понад 20 пожеж, всю ніч було чути постріли. Співробітників правоохоронних органів на вулицях зараз не видно.

Раніше опозиціонери оголосили про захоплення влади в країні. Проте сформований опозицією "уряд народної довіри" на чолі з Розою Отунбаєвою поки не може взяти ситуацію під свій контроль. Не виступив з жодною офіційною заявою з приводу подій, що відбуваються президент республіки Курманбек Бакієв.

Gazeta.ua за матеріалами КАБАР, NEWSru

Зараз ви читаєте новину «Безлади у Бішкеку забрали життя 74 людей (оновлюється)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі