неділя, 31 січня 2021 19:59

"Без людей мені не справитися" - мати благає про допомогу на лікування двох синів

Автор: Фото надане Таїсією Бринзою
  Двом братам 14-річному Даміану та 5-річному Максиму Бринзам з Харкова потрібна допомога на лікування.
Двом братам 14-річному Даміану та 5-річному Максиму Бринзам з Харкова потрібна допомога на лікування.

14-річному Даміану Бринзі із Харкова та його брату 5-річному Максиму з Харкова потрібна допомога на лікування. У старшого хлопчика вроджена вада головного мозку, епілепсія, затримка розвитку, деформація лиця, у молодшого діагностували затримку мовлення та розвитку. Мати благає про допомогу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Віримо в людське милосердя" - багатодітна мати благає допомогти на обстеження донечки

"Дьома народився з деформацією обличчя. У пологовому будинку заспокоїли, що через 3 місяці мине. Але цього не сталось, дитині діагностували лімфангіому. У 8 місяців у Дьоми з'явилися перші судоми. Тоді виявили епісиндром. Були багато лікарень і нові діагнози. Майже через 10 років ми зважилися на другу дитину. Синочок народився здоровим. Але до трьох не розмовляв. Після обстежень, аналізів і консультацій виявили мінімальну мозкову дисфункцію, синдром збудливості з дефіцитом уваги", - розповіла Gazeta.ua мати Таїсія Бринза.

На лікування обох дітей потрібні чималі кошти.

"Стан Дьоми погіршується. Почастішали нічні напади з втратою свідомості і зупинкою дихання. З'явилися і денні напади, погіршилось сприйняття інформації, зір, знизився імунітет. Я знаю, що з епілепсією люди живуть все життя. Працюють, створюють сім'ї. Головне правильне лікування, для якого необхідні дослідження. Про Максимку лікарі кажуть, що його можна повністю вилікувати. Ми з чоловіком розлучилися. Він нам не допомагав. Навіть на дні народження не вітає дітей. Платить 1,8 тисячі гривень аліментів. На старшого сина отримую 2,4 тисячі гривень соціальної допомоги. Батьки пенсіонери. Раніше допомагали сестри, але зараз самі мають тяжкі захворювання. Без людей мені не справитися. Благаю допомогти на лікування моїх синів", - говорить Таїсія Бринза.

Реквізити для допомоги:
банк Аваль: 4149 5010 1031 7577 (Бринза Таїсія Володимирівна).

Зараз ви читаєте новину «"Без людей мені не справитися" - мати благає про допомогу на лікування двох синів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі