понеділок, 18 лютого 2008 10:19

Батько Брітні Спірс повів свою дочку в нічний клуб (ФОТО)

Віддана за рішенням суду під опіку батька, Брітні Спірс тепер навіть по клубах ходить з ним.

У ці вихідні тато Спірс зі своєю скандальною дочкою з"явилися в клубі Social. Папарацці відзначили, що Брітні виглядає набагато краще і здоровішою, ніж під час її попередніх появ на публіці.

Після двох госпіталізацій, які Брітні Спірс пережила за останній місяць, суд передав співачку разом зі всіма її бізнес-справами під опіку батька Джеймі Спірса. Він повинен стежити за дочкою до березня, доки представники правосуддя і медсистеми США оцінюватимуть стан нещасної матері двох дітей.

Мабуть, тато серйозно зайнявся долею дочки та її дозвіллям. Тепер поряд з нею не побачиш ні самозванця-менеджера Сема Люфті, ні її близькосхідного папарацці-бойфрендаЕднана Халіба.

Проте, поп-співачка, яка раніше заявляла, що не бажає потрапляти під контроль батька, просто так здаватися не збирається.

По-перше, вона через свого адвоката Джона Ірдлі заявила, що її просто тримають в заручниках. Ірдлі сказав, що вже оформив папери, і незабаром Брітні звернеться до федерального суду у своїй справі, повідомляє "Сутки".

Зараз ви читаєте новину «Батько Брітні Спірс повів свою дочку в нічний клуб (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі