понеділок, 12 серпня 2024 13:22

Спецтема: Війна Росії проти України

Армія РФ завела до Вовчанська штурмові групи

Армія РФ завела до Вовчанська штурмові групи
Росіяни завели штурмові групи до Вовчанська. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Росіяни на фронті у Харківській області завели штурмові групи до Вовчанська.

Загарбники намагаються провести логістичне забезпечення особового складу та покращити систему зв'язку, йдеться у зведенні оперативно-тактичного угруповання "Харків".

"На Харківському напрямку окупанти продовжують атакувати наші позиції. У Вовчанську ворог завів штурмові групи зі складу 4-ї ДРШбр, намагається провести логістичне забезпечення особового складу та покращити систему зв'язку", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Генштаб повідомив останні новини з фронту - ранкове зведення

Протягом минулої доби в зоні відповідальності ОТУ відбулося п'ять бойових зіткнень. Від початку цієї доби тривають три бойові зіткнення: два - в районі Вовчанська та одне - поблизу Тихого.

"Загарбники атакують позиції ЗСУ. Північно-західніше населеного пункту Тихе окупанти зосереджують зусилля на веденні повітряної розвідки, а також здійснюють інженерно-фортифікаційне вдосконалення позицій", - звітують військові.

Втрати ворога (безповоротні та санітарні) за 11 серпня становлять 93 особи. Також знищено та пошкоджено 46 одиниць озброєння та військової техніки окупантів: 11 артилерійських систем, 12 автомобілів, три одиниці спецтехніки та 20 БпЛА.

Наші воїни продовжують активними діями завдавати окупаційним військам значних втрат в техніці та живій силі, виснажують наступальний потенціал ворога вздовж всієї лінії фронту та у тилу. Минулої доби втрати російських загарбників склали 1080 осіб. Також українські воїни знешкодили три танка, п'ять бойових броньованих машин, 65 артилерійських систем, три РСЗВ, один засіб ППО, 73 БпЛА оперативно-тактичного рівня, одну крилату ракету, 66 автомобілів та одну одиницю спецтехніки.

Зараз ви читаєте новину «Армія РФ завела до Вовчанська штурмові групи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі