неділя, 02 березня 2008 16:48

Анна Семенович побилася з Бледанс (ФОТО)
5

Екс-солістка групи "Блестящие" Анна Семенович стала актрисою. Її запросили на головну жіночу роль в комедію про гітлерівську Німеччину.

Співачка Евеліна Бледанс грає суперницю Анни. У першій частині фільму вони постійно б"ються, а в кінці фільму миряться і беруть участь в еротичній сцені.

По сюжету фільму радистка Зіна (Анна Семенович) потрапляє в гестапо і звідти її визволяє розвідник, який в неї закоханий (Павло Дерев"янко). Евеліна Бледанс грає агента зі штабу фюрера.

"Я граю у фільмі дівчину суперагента, отакого російського Джеймса Бонда, - розповіла Ганна Семенович. - Тільки Бонд у нас дуже смішний, хоча добрий і благородний. І заради своєї коханої цей суперагент готовий на все, а що може бути романтічніше? Це моя перша велика робота в кіно, такою мене глядач ще не бачив."

І дійсно, як Анна професійно завдає ударів по обличчю, вищить і дере обідчицу за волосся, публіка ще не бачила. Спочатку Анна і Евеліна б"ють одна одну, потім тягають за волосся. Потім дія зміщується на ринг, залитий брудом, де дівчата мутузять одна одну на підлозі. На довершення всього вони б"ються подушками, сидячи на ліжку.

В кінці фільму Зіна мириться з героїнею Бледанс і вони навіть купаються в одній ванні. Ця еротична сцена закінчується досить недвозначними обіймами. Отже, судячи з усього, радистку Зіну цікавлять швидше дівчата, а не відважні розвідники.

Першу комедію про Гітлера зняв німецький режисер Марюс Вайсберг.

"Я завжди мріяв зняти російськомовний фільм, - говорить він. - Знімаючи "Гітлер капут!", ми хотіли зробити російський аналог фільму "Голий пістолет". І думаю, що у нас вийшло, я горджуся фільмом, він вийшов живим, в ньому є відчайдушність, молоде завзяття, є свобода. І головне, я сподіваюся, він дуже смішний."

Над фільмом працювала міжнародна група - американці, поляки, росіяни і українці. На екрани він вийде вже 17 квітня, повідомляє "Z".

Зараз ви читаєте новину «Анна Семенович побилася з Бледанс (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі