четвер, 09 червня 2011 13:53

Американка зробила собі рекордний пірсинг з 3200 проколюваннями
7

Фото: Фото: Reuters

Мешканка США, 22-річна Стейша Рендалл відвідала наймасштабніший сеанс пірсингу в світі, повідомляє The Daily Mail.

За даними видання, дівчина стала претенденткою на потрапляння до Книги рекордів Гіннесса, проколовши своє тіло 3200 разів.

Спочатку дівчина збиралася зробити 3600 проколів на тілі, однак у процесі вирішила, що не зможе витерпіти. Тим не менш, 3200 проколів достатньо для того, щоб Стейшу включили до книги рекордів, оскільки попередній офіційно зареєстрований рекорд дорівнював 3100 проколів.

Поки Рендалл і майстри з пірсингу, що брали участь у рекордній акції, чекають на рішення комісії книги Гіннесса. Документи на реєстрацію досягнення вже подані.

Голки, які перебували в тілі американки під час сеансу пірсингу, були вилучені, а залишені від проколів рани загояться. Такий вид модифікації тіла називається плей-пірсингом і не має на меті використовувати прокол для носіння прикрас.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про мешканку Голландії, яка зробила у себе на зап'ясті татуювання з фотографіями усіх своїх 152 друзів із соціальної мережі Facebook.

Зараз ви читаєте новину «Американка зробила собі рекордний пірсинг з 3200 проколюваннями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі