пʼятниця, 04 квітня 2008 16:02

Алла Пугачова зізналася, що у неї був викидень

Алла Пугачова зізналася, що у неї був викидень
Алла Борисівна знайшла в собі сили зробити сенсаційне визнання: вона могла б мати другу дитину.

Але знаменита співачка не змогла виносити її. У тому, що тоді вона зробила аборт, примадонна винить себе до цих пір. Народися цей малюк - зараз йому, напевно, було б майже стільки ж років, скільки і внукові співачки - Нікіті Преснякову.

В кінці 80-х, коли Алла Борисівна могла другий раз стати матір"ю, її життя буквально кипіло. Пугачова відкрила свій Театр пісні, серед артистів якого був юний Філліп Кіркоров, гастролювала з власними концертами по всій країні і за кордоном. Кар"єра на злеті. І раптом - нездужання, причину якого вона визначити не змогла. Слова, почуті Аллою Борисівною від медиків, стали для неї шоком.

Зробивши аборт, Пугачова на півроку впала в депресію.

А попереду Аллу Борисівну чекали нові випробування. Пристрасне бажання знов стати матір"ю і неможливість виносити бажану дитини від улюбленого чоловіка. Знову завести дитину примадонні захотілося після декількох років. Розлучення з Болдіним було вже позаду. Тепер співачка була дружиною молодого Філліпа Кіркорова.

Молодята не приховували, що мріють про дітей. Алла Борисівна навіть пішла зі сцени, щоб лягти "на збереження". Лежати доводилося по рекомендації лікарів, тому що співачка була "в групі ризику".

"Лежала я чотири з половиною місяці, задерши ноги, не рухаючись, ну і що? Дитина не утримується. Три-чотири місяці - і викидень, - зізнавалася Пугачова в одному з інтерв"ю тих років. - Дуже шкода, але спроба народити виявилася невдалою: вагітність не збереглася."

Останню спробу народити Алла зробила в 1996 році. Тоді  вагітність перервалася вже на досить великому терміні, пише газета "Жизнь".

Зараз ви читаєте новину «Алла Пугачова зізналася, що у неї був викидень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі