середа, 03 вересня 2008 18:55

Як закохати в себе хлопця

Як закохати в себе хлопця
Отже, ви почали зустрічатися і все начебто добре, але біда: тобі хочеться більшого - і щоб на руках носив, і любив до втрати свідомості, та і весь світ до твоїх ніг кинув! Що робити? - Закохувати його в себе, звичайно! Перше, що тобі потрібно зрозуміти - чим чоловіки відрізняються віж жінок.

Перше, "чоловік не бачить далі свого носа". Фізіологічно це обґрунтовано тим, що око є продовженням мозку. За чорно-біле зображення відповідають фоторецептори, розташовані на задній частині очного яблука. За сприйняття кольорової гами - клітини, джерелом яких є Х-хромосома. Ужінок їх дві. У жінок також більша площина білка ока, що розширює, порівняно з чоловіками, наші можливості спримати сигнали. Це приємна перевага, але саме вона часом не дозволяє коханому побачити і оцінити твою нову зачіску або туфлі!

Друге, "чоловік не уміє читати між рядків". Жінки володіють вищою чутливістю при розпізнаванні змін в тональності і гучності голосу, що дає нам можливість вловлювати щонайменші емоційні перепади. Тому ти можеш скільки завгодно робити в своєму монолозі паузи, натякаючи на власні бажання, проте, твій товстошкірий обранець їх навіть  не помітить.

Третє, "чоловік здатний лише на одне дію в окремий проміжок часу". Мозок чоловіка розділений на відділи, його конфігурація сприяє концентрації на одному окремому завданні. У жінки ж мозолисте тіло, що відповідає за взаємозв"язок обох півкуль мозку, товще на 30%, що дозволяє нам виконувати декілька дій одночасно. Тому безглуздо сердитися на нього за те, що він не зміг зателефонувати, оскільки лагодив замок!

А зараз, усвідомивши все це і зрозумівши свою природну перевагу, приступимо до самого процесу закохування. Суть полягає ось у чому: не дивлячись на обмеженість свого зорового сприйняття, чоловік, перш за все, малює свій ідеальний образ візуально. Твоє головне завдання - не бути ідеальною, а дозволити йому такою себе вважати!

Розглянемо складові ідеалу в уяві чоловіка: сексуальність, краса, незвичність, цікавість, харизма і розум. Звичайно, у різних чоловіків ієрархічність і ступінь цих ознак не однакова, але їх наявність обов"язкова, а тому тобі доведеться періодично підживлювати його "бачення". Як це зробити - використовуй свою перевагу, випереджай його уяву рівно на крок!

Сексуальність - ти ж все бачиш і все помічаєш, і вже після декількох моментів близькості краще за власного хлопця знаєш: що і як його збуджує. Відточуй техніку!

Краса - тут вже твій обов"язок стежити стежити! Кому, як не жінці відомо, як створити прекрасне?! Крім того, не варто забувати, що жіноча краса для чоловіка - синонім доглянутості. Гармонійно доповнюй дане тобі природою до рівня досконалості.

Незвичність або нестандартність в твоїй зовнішності і поведінці дозволяє приглушити полігамний інстинкт чоловіка. Одягнутися розпусницею і продемонструвати відповідну поведінку своєму чоловікові, якщо він звик бачити тебе скромницею, дозволить подарувати коханому відчуття близькості з "іншою" жінкою.

Цікавість твоєї персони визначається відсутністю шаблонності твоєї поведінки: це суміш непередбачуваності з оригінальністю. Що це таке? Приклад: людина, яка озвучує банальні речі мало концентрує на собі увагу навколишніх співбесідників, тоді як вислів позиції, кардинально  відмінної від більшості  викликає щирий інтерес тих, хто слухає.

Харизма. Зовнішнім її визначальним параметром є уміння притягати і зачаровувати оточуючих. Тобі не складно домогтися від навколишніх чоловіків заворожених поглядів? Ні? - прекрасно, ти на вірному шляху. Заразом і простимулюємо чоловічу тягу до суперництва.

Розум. Єдине, де нічого не поробиш і що не дається легким шляхом. Звичайно, можна відмовчуватися, але зрештою він зрозуміє, що тобі дійсно нічого сказати, повідомляє neboley.com.ua.

Зараз ви читаєте новину «Як закохати в себе хлопця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі