неділя, 14 липня 2024 08:35

Як вареник у маслі: які п'ять знаків заживуть заможно

Як вареник у маслі: які п'ять знаків заживуть заможно
Краще братися за улюблені заняття, які не потребують зосередження й великих зусиль. Фото: pixabay.com

13-14 липня часто заставлятимете себе робити те, чого не хочеться. Контролюйте витрати. Не беріть кредитів.

Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Місяць росте й підштовхує людей до дії, - говорить астрологиня. - Але фізичних сил бракуватиме. Увага розсіюватиметься. Тому краще братися за улюблені заняття, які не потребують зосередження й великих зусиль. Можна просто гуляти незнайомими місцями. Задовольняйте свою цікавість. Спілкуйтеся з приємними співрозмовниками. Ці дні не годяться для пошуку конструктивних рішень. Розгляд проблемних питань краще перенести на наступний тиждень. Похід по крамницях буде невдалий. Є ризик витратити велику суму на яскравий непотріб. Не дратуйте тварин. Вони можуть агресивно відреагувати на ваші дії. Зберігайте почуття гумору. Тоді дрібні недоречності не псуватимуть вам настрій. Тельці, Діви, Скорпіони, Терези і Водолії почуватимуться як вареник у маслі. Ці п'ять знаків заживуть заможно".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Здаватиметься, що доля вас випробовує. Не пручайтеся, а навпаки підкоріться обставинам і шукайте інші способі проявити свої таланти. Варто встановлювати сонячні батареї, акумулятори та інвертори.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Найкращий період, аби визначитися, чим займатися далі. Прислухайтеся до бажань, розкривайте в собі нові уміння. Організм потребує морепродуктів. Налягайте на рибу, мідії та креветки.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

Дратуватимуть колеги. Захочеться спокою, тому дехто повернеться до дистанційної роботи. Не варто шукати пару. Партнер буде жити за ваш рахунок.

Рак (22 червня - 22 липня)

У ці вихідні буде легко розбагатіти. Гроші охоче йтимуть вам до рук. Оминайте сайти знайомств. Вас можуть спробувати обдурити. Налягайте на кабачки і баклажани.

Лев (23 липня - 23 серпня)

Можна купувати авто та нерухомість. Придбані цього тижня речі радуватимуть багато років. Потіште милих улюбленими десертами. Приготуйте домашнє морозиво.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Зустрічі з однокласниками викличуть ностальгію. Стануть відомі таємниці зі шкільного життя. Багато чому дивуватиметеся. Заробітки надійдуть вчасно, але не поспішайте витрачати їх на дрібниці. Краще утеплюйте житло.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Один день годуватиме рік - коли цього тижня вдасться здійснити неможливе

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Ці вихідні принесуть зміни на краще. Гарячі тури потішать цінами. Поїздка залишить приємні спогади. Легко буде схуднути й кинути палити.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Вірте у себе. Маєте шанс добитися висот у бізнесі. Відпустку відкладіть на кінець літа. У вас надійні покровителі. Звертайтеся до них, але не будьте надто нав'язливі.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Відштовхніть сумніви. Не вихваляйтеся успіхами. Потихеньку робіть те, що намітили. Візьміть відпустку і повезіть сім'ю на річку чи озеро.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Невдалий день, аби їхати на відпочинок далеко від дому. Не виправдають сподівання тури з позначкою "все включене". Доведеться не раз харчуватися в ресторані чи скуповуватися в місцевих магазинах.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Почуватиметеся господарем ситуації. Мало що зараз може зашкодити вашим планам. Беріть участь у благодійних акціях.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Це час знайомства з майбутніми зятями й невістками. Весілля плануйте на осінь, а відпустку - на кінець літа. Телевізор замініть на цікаву книжку. Відкриєте у собі нові таланти. Вчіться готувати. На кухні вам не буде рівних.

Астрологиня зробила фінансовий гороскоп на липень і здивувала прогнозом. Вона назвала знаки, які почуватимуться справжніми щасливчиками.

Зараз ви читаєте новину «Як вареник у маслі: які п'ять знаків заживуть заможно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі