вівторок, 21 березня 2006 17:46

Адмінресурс використовує кожна партія

Заступник керівника виборчого штабу Блоку Юлії Тимошенко Микола Томенко, 41 рік, стверджує, що кожна партія в своєму регіоні використовує адміністративний ресурс. Про це він розповів на прес-конференції у Львові.

– Зокрема, відомо, що на Західній Україні багатьом головам районних держадміністрацій вже поставили "чорну мітку": вони мусять забезпечити 70% голосів "Нашій Україні", якщо не забезпечать – їх звільнять з роботи. Знаєте, мені шкода і таких голів РДА, і виборців регіону, - сказав Томенко.

У Центральній Україні особливо активним у використанні адмінресурсу є Блок Литвина та соціалісти.

- Якщо наприклад, головний лікар у лікарні є членом СПУ, там не тільки виступити не дозволять представнику будь-якої іншої сили, а й увесь персонал там теж суто за СПУ, — переконаний Микола Томенко.

- Не зовсім здоровою, навіть з точки зору національних інтересів, виглядає й ситуація у Криму, де від Партії регіонів до парламенту республіки балотується значна частина відверто проросійських представників, – підсумував Томенко.

Зараз ви читаєте новину «Адмінресурс використовує кожна партія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі