четвер, 20 серпня 2009 11:00

8-річний хлопчик пролетів на даху літака (ФОТО)

За оцінкою експертів, 8-річний хлопчик Тайджер Брувер має повне право називатися наймолодшим у світі аеронавтом. Він встановив рекорд у сфері повітроплавання, будучи прив"язаним до літака на висоті 500 футів.

Літак набрав висоту; родичі Тайджера Брувера захоплювалися першим польотом сина, поки 8-річний хлопчик, наймолодший у світі аеронавт, підставляв лице вітру. Керував літаком його дід Вік Норман, 61 рік, який є пілотом команди Team Guinot.


Як пише видання, 8-річний Тайджер став хвацьким пілотом за один рік. За словами дідуся, раніше він боявся навіть з"їхати з водної гірки, а тепер насмілився залізти на літак.

Team Guinot заявляє про себе як про єдину у світі команду, яка займається особливим видом повіпроплавання - ремні пристібаються до одягу пілота і до корпусу літака, і пілот тримається на верху. Щось побідне зробили із Тайджером. Дідусь Тайджера Брувера - аеронавт Team Guinot.  

"Мені так приємно. Його ніхто не змушував, малий сам захотів" - каже дідусь.

Біплан розганяється до швидкості 120 миль на годину. Коли родичі побачили свою дитину на верху літака, у них перехопило подих.

Дідусь називає вчинок онука видатним досягненням. За словами Тайджера, "політ пройшов добре, він тільки не міг побачити обличчя із висоти".


Дідусь наймолодшого аеронавта, який організував йому випробування польотом, переконаний, що внук знову стане літати "Він тепер має дещо таке, з чим проживе решту свого життя, - сказав він. - Для нас обох був особливий день"

Team Guinot користується летовищем RFC Rendcomb Airfield біля Кіренчестера, графтсво Хемпшир, Велика Британія.

За матеріалом TheDailymail.

Зараз ви читаєте новину «8-річний хлопчик пролетів на даху літака (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі