субота, 23 лютого 2008 16:54

32 людини загинули внаслідок повені на Філіппінах

На Філіппінах загинули щонайменше 32 людини під час повеней і сходження обвалів, викликаних зливами, повідомляє РИА "Новости".

Сильні зливи, які почалися на Філіппінах 12 лютого, затопили рисові поля і, за попередніми даними, завдали збитку у розмірі 24 мільйонів доларів.

Найбільше постраждала провінція Східний Самар, де змило кілька мостів і затопило безліч доріг. Всього в результаті повені у восьми провінціях країни даху позбулися 307 тисяч людей.

На даний момент офіційна кількість жертв зросла до 32, ще десять людей вважаються зниклими безвісти. Десятки тисяч жителів були змушені сховатися в тимчасових притулках. Військові доставляють вимушеним переселенцям гуманітарну допомогу і споруджують тимчасові житла.

Сходження обвалів і повені часто трапляються на Філіппінах, на острови обрушуються близько 20 тайфунів на рік. В лютому 2006 року в країні через повені загинуло близько тисячі людей.

Напередодні повідомляли про загибель 20 осіб. Дощі не припиняються в країні вже більше тижня, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «32 людини загинули внаслідок повені на Філіппінах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі